Ξανά στο γήπεδο οι παίκτες της ΑΕΛ

*ΣΕ ΤΡΙΑ ΓΚΡΟΥΠ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ *25 ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2020 20:34 | Τελευταία ενημέρωση: 06 Μαϊ 2020 10:17

Του Σωτ. Κέλλα

Μετά από 52 μέρες οι παίκτες της ΑΕΛ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά τη καραντίνα στην οποία υποβλήθηκε η χώρα λόγω της πανδημίας.


Οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις εγκαταστάσεις των Δένδρων αλλά δεν θα είναι όλοι μαζί καθώς ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου τηρώντας το υγεινομικό πρωτόκολλο που έχει επιβληθεί από την πολιτεία θα κάνει τις προπονήσεις σε τρία γκρουπ. Το πρώτο θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί, ενώ το απόγευμα θα είναι δύο τα γκρουπ, ένα στις 5.00 και το άλλο στις 7.00. Τα δύο γκρουπ θα έχουν επτά παίκτες και το άλλο οκτώ.
Κάποιοι παίκτες δεν θα βρίσκονται στην ομάδα και συγκεκριμένα ο Στάνκοβιτς με τον Γκοΐκοβιτς που η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία  μαζί τους.
Οι Ελληνες παίκτες θα δώσουν το «παρών», ενώ από  τους ξένους θα υπάρχουν αρκετές απουσίες από αυτούς που είχαν ταξιδέψει στις πατρίδες τους. Ο Ναγκί επέστρεψε αλλά έχει τεθεί σε καραντίνα κατ’ οίκον, ενώ οι υπόλοιποι δεν μπόρεσαν να έρθουν και αυτοί είναι οι: Σετσέροβιτς, Μούζεκ. Αλί Γκαζάλ, Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς και Νούνιτς.
Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα επιστρέψουν, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν με  βάρος στη φυσική κατάσταση καθώς οι παίκτες για να βρεθούν σε αγωνιστική ετοιμότητα θα πρέπει να έχουν πρόγραμμα εκγύμνασης τουλάχιστον τριών εβδομάδων .
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου για τη νέα περίοδο ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια 25 παίκτες, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν όλοι θα είναι πρώτης γραμμής ή θα υπάρχουν και νέοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές.

 

Σαν σήμερα κυπελλούχος…

Σαν σήμερα το 2007 η ΑΕΛ κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο Ελλάδας νικώντας στο Πανθεσσαλικό στάδιο τον Παναθηναϊκό με 2-1.
Για την κατάκτηση του τροπαίου από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής:
« Σάββατο 5-5-2007. Μία ακόμη μαγιάτικη μέρα - ορόσημο στην ιστορία της αγαπημένης μας ΑΕΛ. Παροτρυνόμενοι από 10.000 και πλέον Λαρισαίους οπαδούς, που στην κυριολεξία είχαν δώσει ολοκληρωτικά χρώμα βυσσινί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη υπέταξαν 2-1 τον Παναθηναϊκό και έγραψαν νέα Χρυσή σελίδα.
Τα γκολ του Γιόζεφ Κόζλεϊ (2’) και του Ανρί Αντσουέ (82’), υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό, παρά το πέναλτι-γκολ του Παπαδόπουλου (44’), να υποκύψει στην αδάμαστη θέληση των παικτών μας, στην τρίτη μονομαχία των δύο ομάδων σε τελικό Κυπέλλου. Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη.
Ο φίλαθλος κόσμος της αγαπημένης μας ομάδας, κατέθετε για πολλοστή φορά τα διαπιστευτήρια της παροιμιώδους μοναδικότητάς του. Και η ένταση των ...ρίχτερ αυξήθηκε κατακόρυφα, όταν ο Νίκος Νταμπίζας με τον Ζήση Ζιάγκα σήκωναν το βαρύτιμο τρόπαιο στον βολιώτικο ουρανό.
Η αποθέωση των παικτών, του Γιώργου Δώνη και του Κώστα Πηλαδάκη, ήταν το περίγραμμα ενός ακόμη σπάνιας ομορφιάς ποδοσφαιρικού πίνακα, που απεικόνιζε τη «βασίλισσα του κάμπου» να τοποθετεί στο στέμμα της το 3ο αστέρι!
Σας ευχαριστούμε Κυπελλούχοι και σας κρατάμε στις καρδιές μας για πάντα!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass