Προσθέσεις παικτών στην ΑΕΛ...

*ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ *ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΛΙ ΓΚΑΖΑΛ ΚΑΙ ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ *ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ *ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ «ΚΟΝΤΕΡ» ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2020 21:02
Η ΑΕΛ ξεκίνησε με όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα υγιεινής τις προπονήσεις με γκρουπ 7-8 παικτών ύστερα από καραντίνα 52 ημερών, λόγω της πανδημίας, με τους υπεύθυνους της ομάδας να εκφράζουν την ικανοποίησής τους για το γεγονός ότι κανένας ποδοσφαιριστής  δεν παρουσίασε κάποιο κρούσμα.
Μάλιστα θα αυξηθούν οι παίκτες που θα βρίσκονται στη Λάρισα καθώς σήμερα αναμένονται οι: Σετσέροβιτς, Μούζεκ, Μιλοσάβλιεβιτς (θα τεθούν όμως σε 14ήμερη καραντίνα όπως προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ) ενώ μοναδικοί απόντες θα είναι ο Αλί Γκαζάλ (θα μείνει στο Βέλγιο καθώς βρίσκεται σε μέρες εγκυμοσύνης η Βελγίδα σύζυγος του Αιγύπτιου παίκτη) κι ο Κρίστινσον που στην περίπτωσή του χρειάζεται συνδυασμός πτήσεων.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και οι επιδόσεις των Καρανίκα, Κάτσε και Μασούρα ήταν εντυπωσιακές, γεγονός που δείχνει ότι γυμνάσθηκαν πολύ καλά κατά τη διάρκεια της καραντίνας.
Οι προπονήσεις ανα γκρουπ θα συνεχισθούν μέχρι νεωτέρας με όλες τις ομάδες να ελπίζουν ότι στις 19 Μαΐου θα κάνουν ομαδικές προπονήσεις, αφού αν δεν συμβεί αυτό δύσκολα θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στα μέσα Ιουνίου όπως προβλέπει (παρότι δεν το «φωνάζουν» στη Super League) ο αρχικός σχεδιασμός.
 
ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ
Ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος της Super League το πιο σοβαρό θέμα είναι τα συμβόλαια των παικτών, καθώς όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει διαφωνία μεταξύ των ομάδων και των παικτών.
Οι προθέσεις των ομάδων της Super League είναι μείωση της τάξης του 30% τη φετινή περίοδο, ενώ για τους παίκτες που έχουν συμβόλαια μεγαλύτερης διάρκειας θα αποφασιστεί σε μεταγενέστερο χρόνο ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν λόγω κορονοϊού και τον τρόπο που θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα (με θεατές ή χωρίς).
Οι παίκτες δεν αποδέχονται αυτήν τη μείωση και ζητάνε μια μείωση επί των μηνών της καραντίνας της τάξης του 20%.
Όσον αφορά στους παίκτες της ΑΕΛ δεν έχουν πάρει απόφαση για την ακριβή πρόταση που θα καταθέσουν στο συνδικαλιστικό τους σωματείο, τον ΠΣΑΠ. 
Οι προτάσεις των παικτών της κάθε ομάδας  θα εξεταστούν από το διοικητικό τους συμβούλιο και θα  συζητήσουν στη συνέχεια με τη διοίκηση της Super League, ώστε να υπάρξει μια απόφαση για τα συμβόλαια των παικτών. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί… 
 
Του Σωτ. Κέλλα

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass