Πέντε αλλαγές, στο VAR τρία άτομα

ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η FIFA ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ AΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΙΚΟΛΑ ΡΙΤΣΟΛΙ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2020 20:15

Μιλώντας στο «Sky Sport Italia», ο Ιταλός αρχιδιαιτητής Νίκολα Ριτσόλι, αποκάλυψε πως η FIFA θα εγκρίνει τις πέντε αλλαγές με σκοπό να βοηθήσει τις ομάδες και τους παίκτες και πως στο VAR θα υπάρχουν τρία άτομα.


Η αγωνιστική δράση θα επιστρέψει και θα γίνονται αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα και μέσα σε υψηλές θερμοκρασίες, γι’ αυτό και πρέπει να βοηθηθούν οι παίκτες και να αντέξουν την καταπόνηση, αποφεύγοντας τραυματισμούς.
«Θεωρώ πως η FIFA θα επιτρέψει τις πέντε αλλαγές. Σε αυτή τη φάση, με πολλά ματς μαζί και πολύ υψηλές θερμοκρασίες, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να βοηθηθούμε. Πρέπει να συμπεριφερόμαστε διαφορετικά και όταν μιλάμε για την απόσταση, προκειμένου να μην πάρουμε ρίσκα. Επίσης, πρέπει να γίνει ένα βήμα μπροστά στην κουλτούρα μας, κάτι θετικό για όλους μας. Δουλεύουμε με την UEFA και τα άλλα μεγάλα πρωταθλήματα, προκειμένου να θέσουμε έναν κώδικα συμπεριφοράς», ανέφερε ο Ριτσόλι.
Αναφορικά με το VAR, τόνισε πως θα υπάρχουν τρία άτομα αντί για τέσσερα σε κάθε δωμάτιο, ώστε να έχουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους και θα φορούν μάσκες και γάντια για να προστατεύονται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass