Ο Σπανούλης στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας 2010-20

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2020 8:03

Για το τέλος... φυλούσε τον καλύτερο η Euroleague. O Λαρισαίος Βασίλης Σπανούλης είναι το δέκατο και τελευταίο μέλος της κορυφαίας ομάδας της δεκαετίας 2010-20.

Χθες το μεσημέρι, η Euroleague ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το όνομα του Kill-Bill ως μέλους της All Decade Team, δίπλα στον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Γιώργο Πρίντεζη, τον παλαίμαχο πλέον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και τους Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Κάιλ Χάινς, Μίλος Τεόντοσιτς, Νάντο ντε Κολό, Σέρχιο Γιουλ, Λούκα Ντόντσιτς και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.
Ο Σπανούλης έχει κατακτήσει τρεις φορές τη EuroLeague, τρεις φορές αναδείχθηκε MVP των Τελικών, είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, αλλά και ο πρώτος πασέρ.
Έγινε λοιπόν ο δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού που συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας μετά τον Γιώργο Πρίντεζη και ο τρίτος Έλληνας, αφού στη 10άδα έχει πάρει θέση και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.
«Το τελευταίο μέλος της ομάδας All-Decade της EuroLeague 2010-20 .... Ο ένας και μοναδικός. Ένας από τους καλύτερους παίκτες του ευρωπαϊκού μπάσκετ που έχουν ΔΕΙ ΠΟΤΕ!», ανέφερε το twitter της Euroleague που «συνόδευσε» το βίντεο για τον Σπανούλη.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μοίρασε ευχαριστίες και δεν... ξέχασε κανέναν. Από τους προέδρους του Ολυμπιακού, αδελφούς Αγγελόπουλους, τους προπονητές, τους συμπαίκτες του, τους φιλάθλους του μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Κυρίως για τις φορές που στάθηκαν στο πλευρό του... όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά.
 «Το πιο σημαντικό είναι ότι είχαμε χημεία. Όταν έχεις καλή χημεία, καλούς ανθρώπους, σωστούς χαρακτήρες που δουλεύουν σκληρά, τότε όλα γίνονται πιο εύκολα. Απόλαυσα κάθε στιγμή παιχνιδιού με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου. Απόλαυσα να παίζω μπάσκετ», δήλωσε ο Σπανούλης στο βίντεο που ετοίμασε η Euroleague για την ένταξή του στην All Decade Team.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass