Νέα δωρεά του Μέσι

ΥΨΟΥΣ 500.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2020 20:45

Ο Λιονέλ Μέσι συνδράμει και πάλι στη μάχη με την πανδημία του κορονοϊού. Ο Αργεντινός άσος έκανε μία δωρεά ύψους 500.000 ευρώ στο Ιδρυμα «Garrahan» της πατρίδας του, το οποίο ασχολείται με την καταπολέμηση του κορονοϊού, που άλλαξε άρδην την

καθημερινότητα στον πλανήτη. Τα χρήματα διετέθησαν, προκειμένου να αγορασθούν προστατευτικές μάσκες και γάντια για το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και πολύτιμος εξοπλισμός στα νοσοκομεία της Αργεντινής.
«Καταφέραμε να αποκτήσουμε εξοπλισμό που στάλθηκε σε αρκετές επαρχίες, καθώς και τα απαραίτητα αντικείμενα για γιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Ευχαριστούμε τον Λίο Μέσι για τη συμβολή του», δήλωσε σχετικά ο εκτελεστικός διευθυντής του Ιδρύματος, Ολε Σίλβιο Κασάμπ. Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Μαρτίου ο Μέσι είχε δωρίσει, για τον ίδιο σκοπό, ένα εκατομμύριο ευρώ σε Ίδρυμα της Καταλονίας, ενώ ο βραχύσωμος επιθετικός είναι ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, καθώς τα έσοδά του για το 2019 ανήλθαν σε 131 εκατομμύρια ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass