Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ 1-0 ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΙΤΡΟΥΣ

Εξαιρετικός στο α’ ημίχρονο

* Τ. Μπεριτζάς: «Ό,τι έχουμε μάθει στην προπόνηση τα παιδιά προσπαθούν να τα εφαρμόσουν στο γήπεδο"

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2015 8:23

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Μία ακόμα φιλική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αυτή τη φορά επί της Πύδνας Κίτρους, ενός αντιπάλου που θα κληθεί να αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η λαρισινή ομάδα και η οποία έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά παρουσίασε ικανοποιητική εικόνα, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος στο οποίο αφενός κατάφερε να μην κινδυνέψει ιδιαίτερα από τον αντίπαλο και αφετέρου να έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας στον χώρο της μεσαίας γραμμής και να δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Παρ’ όλα αυτά η αδυναμία στο γκολ είναι ένα στοιχείο που προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές άλλαξαν τις ισορροπίες του αγώνα, τα νεαρά στην ηλικία και χωρίς μεγάλη εμπειρία παιδιά που έριξε στο παιχνίδι ο Τάσος Μπεριτζάς έδειξαν κάποιες αδυναμίες με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να πιέσει περισσότερο, όμως η μεγάλη κλάση του τερματοφύλακα Νούσια δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να παραβιάσει την εστία του Οικονόμου.

Σε γενικές γραμμές η απόδοση του Οικονόμου Τσαριτσάνης ήταν ικανοποιητική, έδειξε ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και έχει το σθένος να κάνει πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μόλις στο 4ο λεπτό η ομάδα της Τσαριτσάνης έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Κωστόπουλος έβγαλε πολύ ωραία στον κενό χώρο τον Τόλιο ο οποίος μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα προσπάθησε να τον «κρεμάσει» όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Πύδνα Κίτρους που στα πρώτα λεπτά προσπάθησε να βγει στην πλάτη της άμυνας του Οικονόμου κερδίζοντας πολλά κόρνερ κατάφερε σε ένα από αυτά στο 14’ να απειλήσει την εστία του Γούπου όταν ο Δημητρίου από κοντά έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Τελικά στο 16’ ο Οικονόμος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα όταν μετά από φάουλ του Τόλιου ο Πρίφτης με ωραία κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ταταρίδη και έκανε το 1-0.

Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή με τους Μακράκη και Παυλίδη όμως η προσπάθεια δεν καρποφόρησε για να φτάσουμε στο 42ο λεπτό όταν ο Καραγκούνης ανετράπη από δύο αμυνόμενους εντός περιοχής όμως ο διαιτητής κ. Αγγελούλης έκρινε ότι δεν υπήρξε παράβαση και συνέχισε το παιχνίδι παρά τις αντιρρήσεις των γηπεδούχων.

Στο 52’ μετά από ωραία ενέργεια του Καραγκούνη και πάσα στον Βούζα ο τελευταίος από πλεονεκτική θέση εντός μεγάλης περιοχής σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η πρώτη πολύ επικίνδυνη στιγμή του β’ ημιχρόνου για την Πύδνα σημειώθηκε στο 58’ όταν μετά από σέντρα του Μακράκη, ο Τσιούνης από πολύ κοντά έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Νούσιας με εντυπωσιακή επέμβαση αποσόβησε τον κίνδυνο, ενώ στο 64’ μετά από λάθος του Σιάτρα, ο Παυλίδης βγήκε τετ α τετ αλλά και πάλι ο Νούσιας είπε όχι.

Στο 68’ ο Βούζας εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας, βγήκε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στο 74’ και πάλι ο Νούσιας εξουδετέρωσε δυνατό συρτό σουτ του Πετρουζέλη μέσα από την μεγάλη περιοχή.

«Παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο αλλά και στο δεύτερο. Παιδιά από ερασιτεχνικές κατηγορίες ανταποκρίνονται, όμως μας περιμένει πολλή δουλειά ακόμη» σχολίασε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Τάσος Μπεριτζάς και πρόσθεσε:

«Έχουμε πολλά να διορθώσουμε και γι' αυτό τον λόγο κλείσαμε αυτά τα δυνατά φιλικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αυτά που έχουμε μάθει στην προπόνηση τα παιδιά προσπαθούν να τα δείξουν στο γήπεδο. Αυτό είναι ενθαρρυντικό και δείχνει ότι αυτή η ομάδα θα έχει μέλλον αλλά μέσα από σκληρή δουλειά».

Αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας στην επανάληψη ο Τάσος Μπεριτζάς είπε:

«Πρέπει να μάθουν όλοι οι παίκτες όχι μόνο να αμύνονται αλλά να έχουν και κατοχή της μπάλας. Ξέρετε όμως ότι αυτά τα παιδιά ήρθαν από ερασιτεχνικά σωματεία, τους λείπει η εμπειρία και χρειάζονται χρόνο. Θεωρώ όμως ότι θα τα καταφέρουν».

*Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγελλούλης με βοηθούς τους κ. Ακρίβο και Καραγιάννη.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Μπεριτζάς): Γούπος, Καραγιάννης, Κορομηλάς, Πρίφτης, Σιάτρας, Μπαλής, Τόλιος, Κωστόπουλος, Καμπέρης, Αγρόδημος, Καραγκούνης (Νούσιας, Σενκάι, Μαστοροδήμος, Βούζας, Γκαμπέτας, Καραβασίλης, Μάνικος, Μαχαίρας, Δημητρέλης, Ζήσσαρος).

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Στύλος): Ταταρίδης, Πετρουζέλης, Λαζαρίδης, Ραπτόπουλος, Δημητρίου, Κωτσίπουλος, Τρικαλόπουλος, Παυλίδης, Τσιούνης, Μακράκης, Ότα (Κόλα, Δελίδης, Κολασίδης, Λαγδαρής, Δήμας, Τσιώμης, Καθάριος, Γελαδάρης, Καραγκούνης, Σκριβάνος, Μαυρίδης, Αλυσανδράτος).

* Εν τω μεταξύ αύριο Τρίτη ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα υποδεχθεί στις 18.00 τα Τρίκαλα σ’ ένα ακόμα δυνατό αγωνιστικό τεστ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass