ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ

Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι

* Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Σαν να αγκαλιάζει την αδερφή του ερωτικά»

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2015 10:35

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: “Θα μιλήσω πάλι όπως και στις προηγούμενες συνεντεύξεις Τύπου για μένα είναι μόνο ένα φιλικό παιχνίδι. Πιστεύω πως όλοι οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ καλά και για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι δείχνουν αυτό το πρόσωπο στα φιλικά παιχνίδια. Συνέχεια λέω στους ποδοσφαιριστές ότι δεν υπάρχουν φιλικά παιχνίδια. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε μέχρι την εκκίνηση του πρωταθλήματος κα η ψυχολογία είναι πολύ καλή στην ομάδα. Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά, ενώ έχουμε ακόμα δύο δυνατά παιχνίδια να δώσουμε το ένα με ομάδα Super League”.

Για την αναμέτρηση: “Από τη σημερινή αναμέτρηση έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης, ενώ η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στο 100% τις απόδοσής τους, όπως ο Ναγιάρ και ο Λαμπρόπουλος και πιστεύω στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχουν φτάσει στο ίδιο επιθυμητό επίπεδο με τους υπόλοιπους και θα είμαστε πανέτοιμοι για την πρεμιέρα”.

Για το βασικό σχήμα απάντησε: “Τα συστήματα είναι μόνο για τους δημοσιογράφους, εγώ θέλω η ομάδα μου συνέχεια να αλλάζει. Έχω πολλούς και καλούς παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε αρκετούς σχηματισμούς και το γεγονός αυτό με βοηθά να αλλάζω τον τρόπο παιχνιδιού όπως χρειάζεται σε κάθε ματς”.

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: “Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, όπως είδαμε και σήμερα(σ.σ χθες) τη Λάρισα. Έχει ξεκινήσει βέβαια νωρίτερα από εμάς την προετοιμασία, από εκεί και πέρα εμείς βγάλαμε τα συμπεράσματά μας αλλά δεν παύουμε να θέλουμε τη νίκη. Σήμερα ήταν η πρώτη ήττα για εμάς στο τρίτο φιλικό. Η Λάρισα όμως ήταν πολύ καλύτερη από εμάς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου κράταγε την μπάλα στην κατοχή της. Εμείς δείξαμε ένα μεγάλο εκνευρισμό κάτι που με στεναχώρησε αρκετά, θα μπορούσε και ο διαιτητής να βοηθήσει περισσότερο. Θέλουμε όμως αρκετή δουλειά για να φτάσουμε το επίπεδο της Λάρισας.

Από εκεί και πέρα αν περιμένουν κάποιοι να χάσω για να φύγω, έχασα σήμερα(σ.σ χθες) και μπορεί να αλλάξει ο προπονητής από μία ήττα στα φιλικά, αφού κρίνουμε βάσει των δημοσιευμάτων. Κερδίσαμε και τον Ατρόμητο μόνο 2-1 και είχαμε καλή εμφάνιση με τον Βόλο. Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Εγώ είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου μπορείτε να απευθυνθείτε στη διοίκηση.

Για τη συνέχεια, περιμένουμε μία απάντηση από την ομάδα της ΑΕΛ αν θα παίξουμε τη ρεβάνς, ενώ έχουμε δεχθεί και μία πρόταση από τα Τρίκαλα, ενώ και την Πέμπτη μας έχει καλέσει ακόμα μία ομάδα.

Από εκεί και πέρα στην παρεξήγηση που υπήρξε με τον Θωμά Κυπαρίσση, θέλω να του απαντήσω πως ο κόσμος της Λάρισας με αγάπησε για ό,τι έκανα πέρυσι. Δεν είναι καλό να πουλάμε «οπαδιλίκια», εγώ μπήκα μέσα να χωρίσω τους παίκτες όπως είδε ο κόσμος. Τώρα αν στεναχωρήθηκε πέρυσι που η ΑΕΛ μπήκε στα play off… ας πιει ξύδι, γιατί δυστυχώς δεν μπήκε η Λαμία. Εγώ μπήκα να τραβήξω τους παίκτες μου και έκανα και αλλαγή.

Τέλος όποιος κερδίζει στα φιλικά και πανηγυρίζει, είναι σαν να αγκαλιάζει την αδερφή του ερωτικά. Και εμείς κερδίσαμε τον Ατρόμητο αλλά είδατε δεν το πανηγύρισα”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass