ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ:

Ορισμένοι καλοθελητές παραπληροφορούν τις ομάδες

«ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΙΝΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2020 20:40

Για... καλοθελητές που παραπληροφορούν τις ομάδες και τους προέδρους αυτών, διαδίδοντας σενάρια για ήδη δήθεν ειλημμένες αποφάσεις ως προς τον τρόπο διεξαγωγής της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ Δημήτρης

Μπουχλαριώτης, ο οποίος τονίζει πως «μόνη μας υποχρέωση και δέσμευση απέναντι στην απόφαση της ΕΠΟ είναι η ανάδειξη του πρωταθλητή της Α’ DE-TOX κατηγορίας, ο οποίος προβιβάζεται στη Γ’ Εθνική».
Χαρακτηριστικά, σε χθεσινή του επιστολή, ο κ. Μπουχλαριώτης επισημαίνει τα εξής: «Την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 μετά από τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Ε.Ε. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφασίσθηκε η οριστική διακοπή όλων των διοργανώσεων (πρωτάθλημα και κύπελλο) υπό την εποπτεία των Ε.Π.Σ., λόγω της πανδημίας του Covid-19.
Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, σταματούν όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και θεωρούνται ως τελικές βαθμολογίες οι ήδη υπάρχουσες (εκτός από τις περιπτώσεις στις οποίες εκκρεμούν ενστάσεις και αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής).
Δυστυχώς από την ανακοίνωση της ΕΠΟ και μετά, ορισμένοι καλοθελητές παραπληροφορούν τις ομάδες και τους προέδρους αυτών διαδίδοντας σενάρια για ήδη δήθεν ειλημμένες αποφάσεις ως προς τον τρόπο διεξαγωγής της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς. Θεωρώ αυτού του είδους τις προπαγανδιστικές πολιτικές άκρως ανήθικες, ιδίως τη δεδομένη χρονική στιγμή που υπάρχει μια αβεβαιότητα και αγωνία σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, με σκοπό να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψη της Διοίκησης της ΕΠΣΝΛ.
Η μόνη μας υποχρέωση και δέσμευση απέναντι στην απόφαση της ΕΠΟ είναι η ανάδειξη του πρωταθλητή της Α’ DE-TOX κατηγορίας, ο οποίος προβιβάζεται στη Γ’ Εθνική. Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με τον νόμο 4684/2020, μέρος ΙΔ, άρθρο 8 «Δυνατότητα τροποποίησης κανονισμών και προκηρύξεων αθλητικών διοργανώσεων με άμεση ισχύ», έχουμε τη δυνατότητα να τροποποιήσουμε τις προκηρύξεις της Ένωσής μας.
Ως Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας, εξ αρχής είχα υποσχεθεί ότι θα υπάρχει διαφάνεια σε όλους τους τομείς - είτε οικονομικούς είτε διοικητικούς - και δεν θα αφήσω κανέναν να σπιλώσει το έργο μας δημιουργώντας σύγχυση και παραπληροφόρηση για οποιοδήποτε θέμα.
Σας διαβεβαιώνω ότι το αύριο του λαρισινού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου θα το αποφασίσουμε δημοκρατικά όλοι μαζί, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Σωματεία, όπως κάνουμε σε κάθε σημαντική περίσταση χωρίς να αποκλείσουμε κανέναν.
Ζητώ από όλους σας ψυχραιμία και υπομονή σταματώντας να αναπαράγουμε φήμες, οι οποίες μόνο πανικό και ανασφάλεια δημιουργούν σε όσους ματώνουν καθημερινά, για να κρατήσουν ζωντανό το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο.
Η υγεία όλων είναι ο πρωταρχικός μας στόχος και έπειτα με σύνεση και ηρεμία θα ξανά ξεκινήσουμε την προσπάθεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass