Η Super League 1 κρίνει την τύχη της Super League 2

*ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ *ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2020 21:14

Πολλά λέγονται, πολλά σενάρια κυκλοφορούν και οι απόψεις διίστανται ανάμεσα στις ομάδες της Super League 2, που περιμένουν με αγωνία πώς θα ολοκληρωθεί τελικά η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά και ποια θα είναι τα σχέδια για την επόμενη, 2020-2021.

Το βέβαιο είναι πως θα εξαρτηθούν πολλά από το τι θα κάνει η Super League 1 την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου, ημερομηνία που θα αποφασιστεί για την επανέναρξη ή όχι της πρώτης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου. Όπως όλα δείχνουν, χωρίς όμως να είναι απόλυτο βέβαιο, η πρώτη κατηγορία προγραμματίζεται να ξεκινήσει και πάλι στις 7 ή 14 Ιουνίου και σε αυτή την περίπτωση, πιθανότατα και η δεύτερη κατηγορία να συνεχιστεί, μέχρι το τέλος, άγνωστο όμως αν γίνουν αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ.
Αν αναλογιστούμε πως στην καλύτερη των περιπτώσεων την ερχόμενη εβδομάδα δοθεί το οκέυ για επιστροφή στις προπονήσεις, τότε πρέπει να γίνουν τα τεστ κορονοϊού και θα χρειαστούν επιπλέον τρεις με τέσσερις εβδομάδες προπονήσεων για να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς οι παίκτες. Κάτι που σημαίνει πως στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έχουμε επανεκκίνηση την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.
Κατά πόσο μπορούν οι ομάδες να ανταποκριθούν σε αυτές τις απαιτήσεις, να ανασυγκροτηθούν, να παίζουν μπάλα μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο να επανέλθουν για το ξεκίνημα της προετοιμασίας της νέας σεζόν, αυτό αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό.
Πιθανές πάντως εξελίξεις να έχουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο, για το ποια θα είναι η εικόνα όσον αφορά στις πιθανότητες συνέχισης του πρωταθλήματος ή αν υπάρξει θέμα αναδιάρθρωσης.
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Πάντως σημάδι «ζωής» από τη Super League 2 δείχνει η είδηση πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι η πρώτη ομάδα της κατηγορίας που θα επιστρέψει στις προπονήσεις.
Οι Ηπειρώτες γνωστοποίησαν επίσημα χθες ότι θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και θα αρχίσουν να λαμβάνουν δείγματα για κορονοϊό από την ερχόμενη Τρίτη 19/05 και σε περίπτωση που όλοι είναι εντάξει, τότε οι παίκτες θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση σε γκρουπ των 6-8 ατόμων, δύο ημέρες αργότερα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass