Η 13η Ιουνίου προτεινόμενη ημερομηνία επανεκκίνησης

ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2020 20:20

Η χθεσινή πρωινή συνάντηση της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με την παρουσία των ιδιοκτητών των μεγάλων συλλόγων, με τον πρόεδρο της χώρας, Νίκο Αναστασιάδη κρίθηκε ως ιδιαιτέρως κομβική για την τύχη του πρωταθλήματος.

Η κυβέρνηση τόνισε πολλές φορές πως δεν θα παρέμβει στην απόφαση της αρμόδιας ομοσπονδίας να συνεχίσει ή διακόψει το πρωτάθλημα. Εφόσον το πρωτόκολλο υγείας είναι εφαρμόσιμο τότε το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας αύριο θα πάρει την απόφαση επανέναρξης της σεζόν. Στο πρωτόκολλο, που σύνταξε η ομοσπονδία, περιλαμβάνονται και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί από την κυβέρνηση μέσω διαταγμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ του νησιού, εφόσον καταστεί εφικτό να επαναρχίσει το πρωτάθλημα, αυτό θα γίνει το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου με τον τελικό Κυπέλλου. Πάντως, ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα διαμηνύσει σήμερα ξανά προς την ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αλλά και τους προέδρους των ποδοσφαιρικών σωματείων που θα παρευρεθούν στη σύσκεψη, την ξεκάθαρη θέση της κυβέρνησης ότι η απόφαση ανήκει στους ίδιους. Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί και ούτε θέλει να έχει λόγο στο ποια θα είναι η κατάληξη ως προς τη φετινή σεζόν. Η εμπλοκή της κυβέρνησης θα αφορά μόνο στην υπόδειξη της ημερομηνίας, κατά την οποία θα μπορούν να επαναρχίσουν οι αγώνες του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, καθώς επίσης και σε ό,τι αφορά την τήρηση των υγειονομικών υποδείξεων από το Υπουργείο Υγείας. Από ‘κει και πέρα το εάν θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα ή όχι είναι καθαρά θέμα απόφασης της ομοσπονδίας και των ομάδων, με την κυβέρνηση να μη θέλει να έχει καμία εμπλοκή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass