Αρχίζουν οι ομαδικές προπονήσεις σε Ισπανία και Ιταλία

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2020 20:30

Οι σύλλογοι των δύο πρώτων κατηγοριών του ισπανικού ποδοσφαίρου αρχίζουν από σήμερα τις προπονήσεις σε μικρές ομάδες, καθώς προχωρούν στην τρίτη φάση ενός πρωτοκόλλου για την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης, μετά τη διακοπή που προκάλεσε η πανδημία COVID-19.

Πηγές αναφέρουν ότι η La Liga είχε ενημερώσει τους συλλόγους της ότι θα μπορούσαν να αρχίσουν προπονήσεις χωρισμένες σε γκρουπ των 10 ποδοσφαιριστών από σήμερα, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.
Οι ομάδες της LaLiga και της δεύτερης κατηγορίας είχαν επιστρέψει στους χώρους προπόνησής τους νωρίτερα αυτό τον μήνα, αλλά είχαν περιοριστεί μόνο σε ατομικά προγράμματα.
ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Το «πράσινο φως» για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων από σήμερα, άναψε η ιταλική κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό της χώρας, Τζουζέπε Κόντε να το ανακοινώνει στο πλαίσιο της περαιτέρω χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί για τον κορονοϊό.
Η Serie A έχει τεθεί σε αναστολή από τις 9 Μαρτίου και δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία για την επανεκκίνηση της σεζόν, αν και οι ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει τις ατομικές προπονήσεις, τηρώντας πάντα τους κανόνες κοινωνικής απόστασης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass