Καμία μείωση σε όσους παίκτες έχουν συμβόλαιο μέχρι 40.000 ευρώ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2020 21:10

Συνάντηση είχε στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας με τους παίκτες της ομάδας σχετικά με το ποσοστό της μείωσης των συμβολαίων λόγω της πανδημίας, που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μείωση εσόδων.


Ο κ. Κούγιας είπε ότι οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο μέχρι 40.000 ευρώ, σεβόμενος ότι αρκετοί είναι οικογενειάρχες, δεν θα υποστούν καμία μείωση, ενώ αυτοί που έχουν συμβόλαιο πάνω από το ποσό αυτό τους ζήτησε να του προτείνουν ένα ποσό μείωσης για να συζητήσουν.
Τους είπε ότι θεωρεί την ομάδα οικογένεια και όπως τους σκέφτεται αυτός έτσι πρέπει να τον σκεφθούν και αυτοί στις δύσκολες στιγμές, ενώ σε ερώτηση των ποδοσφαιριστών για την απώλεια εσόδων της ομάδας ο μεγαλομέτοχος είπε ότι είναι πάνω από 40% αφού δεν θα υπάρχουν και θεατές στα πλέι άουτ.
Τους ζήτησε η πρότασή τους να είναι ανάλογη με την πραγματικότητα.

 

ΣΤΙΣ 22 ΜΑΪΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΚΑΖΑΛ
Ο μοναδικός παίκτης που αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται στη Λάρισα ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος είναι ο Αιγύπτιος Αλί Γκαζάλ που γέννησε προ ολίγων ημερών η γυναίκα του. Σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται τελικά στη θεσσαλική πρωτεύουσα στις 22 Μαΐου.

 

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ
Παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΛ ο Γιάννης Μασούρας που εντάχθηκε στη λαρισινή ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και έκανε την παρακάτω ανάρτησε στη σελίδα που έχει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για εμένα και για αυτόν τον λόγο νιώθω την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος και συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και όπως έχω μάθει από μικρός, δουλεύω καθημερινά σκληρά για να εξελιχθώ και να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους με έχουν βοηθήσει στην επαγγελματική μου πορεία. Ποτέ μου δεν μίλησα άσχημα ή θέλησα να προσβάλλω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ, τους συμπαίκτες μου ή τους φιλάθλους της ομάδας. Πραγματικά λυπάμαι πολύ για ό,τι παρερμηνεύθηκε ή μεταφέρθηκε λάθος. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου υπεράνω άλλων. Πιστεύω στη σκληρή δουλειά και στο καλό και πειθαρχημένο χαρακτήρα των ανθρώπων. Είμαι ευγνώμων σε όλες τις ομάδες που μου έχουν δώσει ευκαιρίες για να αποδείξω τι αξίζω και να συμβάλλω και εγώ αγωνιστικά στην πορεία τους. Εύχομαι στην ΑΕΛ, στον κ. Κούγια και στους φιλάθλους της ομάδας επιτυχίες και νίκες. Μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ για τη στήριξη, την καθοδήγηση και την αγάπη σας».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass