ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΗΣ

Νέα δεδομένα στους αθλητικούς χώρους του ΕΑΚ

*ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΕΦΑΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ *ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2020 21:30
Φωτ.: Βασ. Ντάμπλης Φωτ.: Βασ. Ντάμπλης

Άνοιξαν χθες αλλά με αυστηρούς όρους οι ανοιχτοί και κλειστοί αθλητικοί χώροι σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων. Αντίθετα τα κολυμβητήρια ακόμα δεν λειτουργούν και προβλέπεται η χρήση τους από 25 Μαΐου και μετά.
Πώς όμως μπαίνει κάποιος στους αθλητικούς χώρους ώστε όλοι να μείνουν ασφαλείς;


Ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας Γιάννης Κουρδής μας λέει: «Για να μπει κάποιος μέσα στους αθλητικούς χώρους χρειάζεται πρώτα την ταυτότητά του, δεύτερο ιατρική βεβαίωση (πρόσφατη) ότι ο αθλούμενος δεν έχει κρούσμα κορονοϊού και τρίτο το δελτίο αθλητή ή το δελτίο υποψηφίου για ΤΕΦΑΑ ή στρατιωτικές σχολές, ενώ ζητείται ιατρική βεβαίωση και από τον προπονητή.
Σήμερα κάναμε συνάντηση με τους προπονητές στίβου αλλά και κάποιους αθλητές για να τους επισημάνουμε τη δημιουργηθείσα κατάσταση, καθώς θα υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ατόμων που θα γυμνάζονται ταυτόχρονα. Επίσης συζητάμε και τους όρους χρήσης για το καλοκαίρι».
*Σχετικά με τους κλειστούς χώρους τι γίνεται;
«Στα κλειστά γυμναστήρια όσο και στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων επιτρέπεται η είσοδος για ατομική γυμναστική και όχι σωματική επαφή. Χρειάζονται τα ίδια χαρτιά, ενώ όσοι προσέλθουν με μπάλα θα πρέπει να είναι για ατομική προπόνηση και όχι να γίνεται παιχνίδι με αυτή ανταλλάσσοντας μπαλιές με άλλους».
Και ο Γιάννης Κουρδής κατέληξε λέγοντας: «Θα ενημερώσουμε όλους για τις οδηγίες περί ασφαλούς άθλησης αφού αυτός είναι ο στόχος μας για να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass