Αποχαιρετισμός στον Νίκο Νάτση

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2020 20:30

Δεκάδες φίλοι των πολεμικών τεχνών (κυρίως αθλητές) βρέθηκαν χθες στην εξόδιο ακολουθία του αποβιώσαντος αθλητή και μαραθωνοδρόμου Νίκου Νάτση, που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο.


Το θλιβερό αντίο είπε ο πρώην πρόεδρος του ΣΒΑΛ (με τα χρώματα του οποίου ο Νάτσης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην πυγμαχία στα 81 κιλά) Γιώργος Στουκογεώργος, που μίλησε για τη δύναμή του, τον χαρακτήρα του αλλά και το μόνιμο χαμόγελο του εκλιπόντος για τον οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τους νίκησες όλους Νικόλα, αλλά ο χάρος σου την έφερε μπαμπέσικα και έφυγες στο άνθος της ηλικίας σου».
Με τα λόγια του περιέγραψε γλαφυρά τον Νίκο Νάτση και απευθυνόμενος στον πατέρα του Ηλία του ζήτησε να κάνει κουράγιο και να ξέρει, όπως είπε, ότι κανείς δεν θα τον ξεχάσει και φαίνεται από την παρουσία του κόσμου στην επιμνημόσυνη δέηση, κάτι που αποδεικνύει την αγάπη του κόσμου και την κοινωνική του αποδοχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass