Ισπανία: Αυτοί είναι οι «galacticos» του 2021

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2020 21:10

Η πανδημία του κορονοϊού ανέβαλε ή ακύρωσε τις κορυφαίες αθλητικές συναντήσεις που ήταν προγραμματισμένες για το καλοκαίρι του 2020. Η Covid-19 άλλαξε άρδην την καθημερινότητα στον πλανήτη, ανατρέποντας τα σχέδια που έκαναν άπαντες σε κάθε τομέα της ζωής, όπως συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο.


Στην... προ κορονοϊού εποχή, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης είχε μεγάλα σχέδια για την ενίσχυση της ομάδας. Τα οποία, όμως, ακριβώς λόγω των επιπτώσεων που προκαλεί η πανδημία, μετατίθενται για το καλοκαίρι του 2021.
Και όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος, οι «μερένχες» έχουν καταλήξει στη νέα τριάδα των "galacticos". Η εφημερίδα «As» αναφέρει χαρακτηριστικά πως το νέο ακρωνύμιο στη γραμμή κρούσης των Μαδριλένων θα είναι ΜΗΗ, καθώς ο μεγαλος στόχος για το 2021 είναι να αγωνίζονται στη Ρεάλ ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος ανήκει στον σύλλογο, ο Κιλιάν Μπαπέ και ο Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ! Πρόκειται για μία «τριάδα-φωτιά» που θα επιτρέψει στον προπονητή να έχει «δολοφόνους» στην αντίπαλη περιοχή, με κύρια χαρακτηριστικά την ταχύτητα, τη δύναμη και την ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Για τον Αζάρ οι άνθρωποι της Ρεάλ θεωρούν πως έχει να προσφέρει πολλά, ενώ στο πρόσωπο του νεαρού Νορβηγού βλέπουν τον επιθετικό αστέρα της ομάδας για την επόμενη δεκαετία. Όσον αφορά στον Μπαπέ, αποτελεί «προσωπικό» στοίχημα του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος φέρεται αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τον πάρει στη Μαδρίτη.
Πρόκειται για μία επιθετική γραμμή με μέσο όρο ηλικίας τα 24,3 έτη, που θα έχει ως εναλλακτικές λύσεις τον Βινίσιους, τον Ροντρίγκο, τον Ασένσιο και τον Μπενζεμά, σε μία κυριολεκτικά πολύτιμη ποδοσφαιρική συνύπαρξη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass