Επανέναρξη του πρωταθλήματος ζήτησε η Super League 2

*ΥΠΕΒΑΛΕ AΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ *ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2020 21:08

Την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις αποφάσισαν ομόφωνα τα 12 σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2, κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του πρωταθλήματος.


Παράλληλα, άμεσα θα κατατεθεί σχετικό αίτημα, ώστε οι ομάδες να ξεκινήσουν το... restart, όπως ήδη συμβαίνει στη Super League 1.
Το «ηλεκτρονικό» Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και μάλιστα καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα που θα κρίνουν και την επανέναρξη, για την οποία υπάρχουν δυσκολίες, καθώς ο χρόνος όσο βαδίζουμε προς το καλοκαίρι, πιέζει για να παρθούν οριστικές αποφάσεις.
Σύμφωνα με την ατζέντα που συζητήθηκε, αντιπροσωπεία της διοργανώτριας θα συναντηθεί με τον ΠΣΑΠ για το κρίσιμο θέμα των μειώσεων στα συμβόλαια των παικτών, ενώ θα υπάρξει και αίτημα προς την ΕΠΟ για οικονομική ενίσχυση, ώστε οι ομάδες να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στην κρίση που προκάλεσε η πανδημία.
Η Super League 2 θα αποστείλει και επιστολή στην ΕΡΤ, με την οποία θα ζητάει προκαταβολή ή μέρος των χρημάτων από τα συμφωνηθέντα, προκειμένου να ανασάνουν τα ταμεία των ΠΑΕ, με στόχο τα λεφτά αυτά να χρησιμοποιηθούν για τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.
Η επίσημη ενημέρωση της διοργανώτριας αναφέρει: «Αποφασίστηκε να σταλεί αίτημα για ομαδικές προπονήσεις στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και αιτήματα για συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον ΠΣΑΠ και την ΕΠΟ για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2».
*Στον Απόλλωνα Λάρισας περιμένουν εξελίξεις πάνω στο θέμα αυτό το επόμενο διήμερο και ενδεχομένως από τη Δευτέρα, αν όλα πάνε καλά, θα υποβληθούν οι παίκτες στα ιατρικά τεστ και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο θετικό κρούσμα, θα αρχίσουν πάλι οι προπονήσεις.
Ήδη έχουν ξεκινήσει στη Super League 2 ο ΠΑΣ Γιάννινα, τα Χανιά και ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ και η Παναχαϊκή με τον Εργοτέλη είναι σχεδόν έτοιμοι για την επανεκκίνηση.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass