Ο οικονομικός σχεδιασμός της Ρεάλ Μαδρίτης

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2020 20:20

Ιδιαιτέρως... προσεκτικοί αναμένεται να είναι οι παράγοντες του διεθνούς ποδοσφαίρου στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

Οι οικονομικές συνέπειες από την πανδημία του κορονοϊού έχουν επηρεάσει σημαντικά και τη «στρογγυλή θεά», με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι ο... χορός των εκατομμυρίων, ειδικά στην Ευρώπη, θα αποτελέσει μία... ωραία ανάμνηση.
Σε ανάλογο πλαίσιο εκτιμάται πως θα κινηθεί και η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Ζινεντίν Ζιντάν να στηρίζονται κυρίως στους παίκτες που διαθέτει η «βασίλισσα» και στους δανεικούς.
Στο καλοκαιρινό «μεταγραφικό παζάρι», η μόνη μεταγραφή για την οποία θεωρείται πως θα «βάλει το χέρι στην τσέπη» ο Πέρεθ, είναι αυτή του Εντουάρντο Καμαβίνγκα, ο οποίος κοστολογείται μεταξύ 50 και 60 εκατομμυρίων ευρώ. Αν και ο νεαρός άσος της Ρεν δεν αποκλείεται να μείνει για ακόμα έναν χρόνο στη Βρετάνη ως δανεικός από τη Ρεάλ.
Όσον αφορά στις παραχωρήσεις, οι διοικούντες τους Μαδριλένους, θέλουν να κινηθούν με τέτοιον τρόπο, ώστε να εξοικονομήσουν περίπου 54 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που αφορούν στη μισθοδοσία του Γκάρεθ Μπέιλ (29 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο μέχρι το 2022), του Χάμες Ροντρίγκες (17 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο μέχρι το 2021) και του Μαριάνο Ντιαζ (8 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο μέχρι το 2023).
Οι «μερένχες» ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να... απαλλαγούν απ’ αυτά τα συμβόλαια, που θεωρούνται πολυτέλεια στη μετά κορονοϊό εποχή. Παράλληλα, μία ενδεχόμενη πώληση των Αλβάρο Οντριοθόλα, Λούκας Βάθκεθ, Νάτσο και Σέρχιο Ρεγκιλόν, θα μπορούσαν να... ενισχύσουν τα ταμεία του συλλόγου και να βοηθήσουν στις μεταγραφές των Καμαβίνγκα, Κιλιάν Μπαπέ και Ερλινγκ Μπραουτ Χάαλαντ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass