Κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας

ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2020 20:54

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Μέσα σε ατμόσφαιρα συναδέλφωσης και συνεργασίας και σε κλίμα σύμπνοιας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Ελασσόνα συνάντηση εκπροσώπων των ποδοσφαιρικών σωματείων της Επαρχίας Ελασσόνας.

Η κοινή πρωτοβουλία - πρόσκληση για τη συγκεκριμένη συνάντηση στην ταβέρνα «Στου Θωμά» ανήκε στον πρόεδρο του Π.Ο. Ελασσόνας Άλκη Χατζηβασίλη και στον πρόεδρο του Κεραυνού Δρυμού Βασίλη Μπανταβή.
Στην πρόσκληση των δύο προέδρων ανταποκρίθηκαν τα παρακάτω σωματεία: Π.Ο. Ελασσόνας, Δόξα Βλαχογιαννίου, Κεραυνός Δρυμού, Προοδευτική Βερδικούσιας, Αναγέννηση Ευαγγελισμού, Ακαδημία Ελασσόνας, Μύτικας Καλυβίων, Α.Ε. Στεφανοβούνου - Γαλανόβρυσης, Α.Ο. Συκέας, Όλυμπος Καρυάς.
Ανοίγοντας την κουβέντα, ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας Γιάννης Δραγατσίκης «κατέθεσε» χαρακτηριστικά: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και στα ποδοσφαιρικά πράγματα της χώρας και της περιοχής μας, αλλά κοιτάμε μπροστά. Η επόμενη αγωνιστική χρονιά θα είναι πιο δύσκολη. Με τη διακοπή των πρωταθλημάτων, η αγωνιστική χρονιά έληξε άδοξα για τον Π.Ο.Ε.
Πρέπει να σχεδιάσουμε όλοι μας, πώς μπορούμε να βοηθήσουμε το ελασσονίτικο ποδόσφαιρο που έχει τη δική του μεγάλη ιστορία, πώς μπορούμε να συνεργαστούμε μεταξύ μας. Πρέπει να έχουμε μια φωνή». Τέλος, έκανε αναφορά στα έργα βελτιώσεων αθλητικών εγκαταστάσεων και γηπέδων της επαρχίας Ελασσόνας.
Στη συνέχεια, οι «οικοδεσπότες» πρόεδροι του Π.Ο.Ε. Άλκης Χατζηβασίλης και του Κεραυνού Δρυμού Βασίλης Μπανταβής στάθηκαν στο σκεπτικό της όλης πρωτοβουλίας τους, που έχει να κάνει με την περαιτέρω γνωριμία των ανθρώπων των τοπικών σωματείων και την ανοιχτή ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο ταμίας της Ε.Π.Σ. Λάρισας Παντελής Τσακίρης, που σε σύντομη τοποθέτησή του έκανε μια άτυπη ενημέρωση για τους σχεδιασμούς και τα σενάρια για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Με τη σειρά του, ο παριστάμενος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, «κατέθεσε»: «Καλό είναι να είμαστε δίπλα στα σωματεία και στους ανθρώπους των σωματείων που με πάθος και αγάπη, παρά τις δυσκολίες, συνεχίζουν να προσφέρουν στον αθλητισμό και στα σωματεία τους. Ως νέα δημοτική αρχή πήραμε την απόφαση να «παγώσουμε» το έργο κατασκευής κολυμβητηρίου και δίνουμε βαρύτητα στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων 5 γηπέδων. Συζητάμε με τους συμβούλους μας πώς μπορούμε να στηρίξουμε τα σωματεία του Δήμου μας. Θα φροντίσουμε το επόμενο διάστημα να βελτιωθούν και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις. Θέλουμε τη συνεργασία των σωματείων με τον Δήμο. Τα σωματεία να έχουν μια παρουσία στον Δήμο. Θέλουμε την παρουσία σας. Θα είμαστε δίπλα σας και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό να γίνει για να σας βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο σας».
Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων και χαλαρή κουβέντα από τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών ομάδων της επαρχίας Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass