Ζητά αναβολή των εκλογών της Super League

*ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣTΗ ΛΙΓΚΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2020 20:20

Με επιστολή του στη Super League ο Ολυμπιακός ζητά την αναβολή των εκλογών για τη θέση του προέδρου και αναπληρωτή προέδρου και την παράταση τη θητείας τους έως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σήμερα Παρασκευή (16.00) έχει ανακοινωθεί ότι θα γίνει διοικητικό συμβούλιο στη Super League με θέμα τον ορισμό των αγώνων play off και play out και αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ.
Ο Ολυμπιακός έστειλε λοιπόν επιστολή στη διοργανώτρια, μέσω της οποίας ζητά την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας, την παράταση της θητείας του προεδρείου της Superleague 1 μετά την 30ή Ιουνίου και ως τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» επικαλούνται τις οδηγίες της FIFA, με βάση τις οποίες έχει παραταθεί η θητεία οργάνων που θα έπρεπε να ολοκληρωθεί στις 30/6. Και υποστηρίζουν ότι οι εκλογικές διαδικασίες αυτήν τη στιγμή «αποπροσανατολίζουν από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass