Κρατάει την καλή εικόνα του δευτέρου μέρους η ΑΕΛ

*Η ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ *ΔΩΡΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ *Ο ΤΟΡΖΕ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2020 21:03

Οι νίκες φέρνουν χαμόγελα και στην ΑΕΛ ήταν διπλή η χαρά, στην προχθεσινή αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλου, όπου οι «βυσσινί» κέρδισαν στο Θεσσαλικό ντέρμπι των πλέι άουτ της Super League με 3-1.


H λαρισινή ομάδα στο AEL FC ARENA ήταν μέτρια στο πρώτο ημίχρονο και έδειξε μια καλή εικόνα στην επανάληψη, όπου μετέτρεψε το 1-1 σε 3-1.
Το ευχάριστο είναι πως συνδύασε μια καλή εμφάνιση και με επίτευξη τριών γκολ, μετά από ωραίες ενέργειες τα δύο, με τον Τόρζε να είναι πολύ δραστήριος και να δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.
Σίγουρα επηρέαζε και το άγχος που ήταν εμφανές για να κερδηθεί το παιχνίδι, διότι αν η ΑΕΛ έχανε υπήρχε κίνδυνος να εμπλακεί η ομάδα σε περιπέτειες, αν και άλλα αποτελέσματα παράλληλα δεν ήταν φυσιολογικά.
Το... τρίποντο στην 3η αγωνιστική των πλέι άουτ ήταν το καλύτερο αντίδοτο για να αποκτήσουν οι παίκτες αυτοπεποίθηση και να ατενίζουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου έδωσε ως δώρο διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές για να τους ανταμείψει στις προσπάθειες που κατέβαλαν και για να ξεκουραστούν παράλληλα.
Την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουνίου η ΑΕΛ θα αγωνιστεί στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (στις 20:00) και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα αγωνιστούν ο Αλί Γκαζάλ που αποβλήθηκε στην προχθεσινή συνάντηση και μάλλον ο Μόρας, που συνεχώς βελτιώνεται η κατάστασή του, όμως δεν είναι ακόμη 100 % έτοιμος.
Στην αυριανή απογευματινή προπόνηση θα φανεί και κατά πόσο μπορεί να υπολογίζεται ο Πινακάς, που υπέστη διάστρεμμα και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ
Παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΛ αποτελεί ο 27χρονος Σέρβος ποδοσφαιριστής, Νίκολα Στάνκοβιτς, ο οποίος με αφορμή την αποχώρησή του από τους «βυσσινί», μέσω της προσωπικής του σελίδας σε site κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της ΑΕΛ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τους οπαδούς της ΑΕΛ για τις όμορφες στιγμές, σας εύχομαι να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, ήταν ευχαρίστησή μου. Ήρθε η ώρα για νέες προκλήσεις».

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
Αρνητική ήταν η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ στο αίτημα της Super League για παρουσία κόσμου στα γήπεδα στα εναπομείναντα παιχνίδια των play off και των play out. Η Super League ζήτησε να γίνουν τα υπόλοιπα playoffs παρουσία κόσμου στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων, με ανώτατο όριο τους 8.000 θεατές, αλλά η αρμόδια υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ ήταν αρνητική και απέρριψε το αίτημα. Οριστικά, λοιπόν, όλοι οι φετινοί αγώνες θα γίνουν χωρίς κόσμο στα γήπεδα.
Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Από τη Super League ανακοινώνεται ότι μεθαύριο Παρασκευή 26/06/2020 στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1) Ημερομηνία έναρξης Πρωταθλήματος 2020 – 21.
2) Ασφάλιση ποδοσφαιριστών περιόδου 2020 – 21.
3) Πρωταθλήματα Κ15 και Κ17, αγων. περιόδου 2019 – 20.
4) Πρόταση εταιρείας για συλλογή και ανάλυση δεδομένων για προπονητικούς σκοπούς.
5) Εκλογή ορκωτών ελεγκτών για τη χρήση 1/7/2019 – 30/6/2020.
6) Διάφορα.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ
ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Σήμερα διεξάγεται το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ατρόμητο (20:00 ΕΡΤ Sports HD), που είχε αναβληθεί στην πρεμιέρα, για να κλείσουν οι εκκρεμότητες ως τώρα, στη διαδικασία των πλει άουτ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
7. Αστέρας Τρίπολης 35 36-39
8. Ατρόμητος 34 33-38
9. ΑΕΛ 33 33-39
10. Λαμία 31 22-34
11. Βόλος 30 25-44
12. Παναιτωλικός 21 24-45
13. Ξάνθη 19 22-34
14. Πανιώνιος 18 18-45
-------------------------------------------
*** Ο Πανιώνιος άρχισε τη σεζόν με -6 βαθμούς. Η Ξάνθη έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 12 (7+5) βαθμών.
*** Ξάνθη και Ατρόμητος έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass