ΠΑΝ. ΦΑΣΟΥΛΑΣ:

Η γλώσσα του μπάσκετ είναι μία…

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2020 21:14

Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι ο ορισμός τους αθλητή με άποψη. Ασχολείται με τα κοινά από 15 χρονών καθώς την περίοδο 1978 - 1982 ήταν μέλος της ΚΝΕ (Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας), ενώ ασχολήθηκε ενεργά και με τον αθλητικό συνδικαλισμό. Υπήρξε

συνιδρυτής του ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Καλαθοσφαίρισης), του οποίου διετέλεσε πρόεδρος για μία δεκαετία. Το 1990 εκλέχθηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Δημήτρη Φατούρου. Στις βουλευτικές εκλογές του 2000 εκλέχθηκε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Περιφέρεια Πειραιά. Το 2004 ήρθε και πάλι πρώτος σε σταυρούς στην ίδια περιφέρεια, χωρίς, όμως, να καταφέρει να εκλεγεί λόγω του εκλογικού νόμου. Στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου του 2006 εκλέχτηκε δήμαρχος Πειραιά.
Το πρώτο λοιπόν που τον ρωτήσαμε είναι αν αφήνει την πολιτική... «Η πολιτική είναι άλλο πράγμα και άλλο η διοίκηση μιας ομοσπονδίας. Εδώ μιλάμε όλοι μία γλώσσα, αυτή του μπάσκετ η οποία είναι μία. Στον αθλητισμό είμαστε όλοι μαζί και έτσι θα πορευτούμε. Ο στόχος είναι κοινός. Πρέπει να ξαναγνωριστούμε με τους ανθρώπους του μπάσκετ έτσι ώστε η χώρα μας να φτάσει ξανά στις δοξασμένες μέρες του παρελθόντος. Ενωμένοι όλοι μαζί σαν μια οικογένεια πρέπει να δουλέψουμε γι’ αυτό. Πλέον δεν υπάρχει αυτή η σύνδεση και πρέπει να ξανακάνουμε αυτή τη μεγάλη οικογένεια και να δώσουμε νέο ενδιαφέρον στον κόσμο που αγαπά το μπάσκετ. Είναι κρίμα τα νέα παιδιά να ασχολούνται με το ΝΒΑ και όχι με το ελληνικό μπάσκετ. Ξέρουμε τι χρειάζεται το σωματείο, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να είσαι παράγοντας σε ένα μικρό χωριό και επίσης γνωρίζουμε ότι χρειάζονται καλές αθλητικές εγκαταστάσεις. Ευτυχώς εδώ στη Θεσσαλία δεν υπάρχει πρόβλημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass