Αναβλήθηκε ο 5ος Ορειβατικός αγώνας Τσαριτσάνης - Ολύμπου

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2020 21:17

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης γνωστοποίησε την αναβολή του 5ου Ορειβατικού αγώνα Τσαριτσάνης - Ολύμπου, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης αποφάσισε την αναβολή του 5ου Ορειβατικού αγώνα Τσαριτσάνης - Ολύμπου, που ήταν να πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020, εξ αιτίας της πανδημίας, αλλά και των μέτρων και των προϋποθέσεων, του πρωτοκόλλου διεξαγωγής ορεινών αγώνων, που καθιστούν τυπικά και ουσιαστικά αδύνατη τη διεξαγωγή του. Διότι, εκτός των άλλων, δεν μπορούν να συμμετέχουν στις παράλληλες δράσεις τρεξίματος τα παιδιά, καθώς και στις πεζοπορίες. Οι θεατές, οι επισκέπτες και οι εθελοντές είναι λιγότεροι. Η τροφοδοσία είναι σε έλλειψη στους σταθμούς υποστήριξης και στον τερματισμό.
Προϋποθέσεις και μέτρα που ξεφεύγουν από τους σκοπούς και τους στόχους του Συλλόγου και της οργανωτικής επιτροπής, που επιδιώκουν τη μαζική συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων στις πολύπλευρες δράσεις του αγώνα, καθώς και την προβολή του τόπου.
Εξάλλου η διοργάνωση απαιτεί έξοδα που κατά βάση στηρίζεται και στους συνδιοργανωτές Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμο Ελασσόνας και Συμβούλιο Κοινότητας Τσαριτσάνης καθώς και στους υποστηρικτές που λόγω της κρίσης της πανδημίας και της οικονομικής, συνάμα δεν μπορούμε να απευθυνθούμε, σεβόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν.
Ωστόσο, παροτρύνουμε τους φίλους του βουνού και του δάσους, πεζοπόρους και αθλητές, να έρθουν να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές, να γνωρίσουν τα βότανα, την ιστορία και τον πολιτισμό της Τσαριτσάνης, σε ήπιες διαδρομές, στο δίκτυο μονοπατιών που συνεχίζουμε τη συντήρησή του με καθαρισμό και σήμανση για μεγαλύτερη ασφάλεια και ενημέρωση.
Ακόμη, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης θα συμμετάσχει στις δράσεις του Δήμου Ελασσόνας, από 1 έως 5 Ιουλίου 2020 για την παραπέρα ευαισθητοποίηση της προστασίας του περιβάλλοντος με διάφορες καινοτόμες δραστηριότητες, που θα γίνουν σε χώρους αναψυχής και στα μονοπάτια του δάσους Τσαριτσάνης, με τη συνεργασία και άλλων Συλλόγων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass