Η 5η αγωνιστική των πλέι οφ σε αριθμούς

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2020 20:00

Τα πλέι οφ έφτασαν στα μισά του δρόμου και το αποτέλεσμα της ημέρας ήταν η νίκη της ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός έφτασε τις πέντε νίκες, ενώ και οι πέντε άλλες ομάδες μαζί έχουν κάνει έξι νίκες.

Για την ακρίβεια οι άλλες τέσσερις, γιατί ο ΟΦΗ δεν έχει ακόμη νίκη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League, ενώ ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη νίκη του. Οι αριθμοί της αγωνιστικής:
-100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έφτασε ο Φερνάντο Βαρέλα. Είναι ο 83ος ποδοσφαιριστής της ομάδας που το καταφέρνει από καταβολής Α’ Εθνικής.
-100 αγώνες πρωταθλήματος στην καριέρα του συμπλήρωσε ο Χρήστος Αλμπάνης στην Ελλάδα. Έχει 65 στη Super League και 35 στη Β’ Εθνική. Οι 64 είναι με τη φανέλα του Απόλλωνα και οι 36 με την ΑΕΚ.
-100 αγώνες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έφτασε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο Μυτιληνιός μέσος έχει 80 αγώνες στη Super League, 16 στο Κύπελλο και τέσσερις στην Ευρώπη.
-100 γκολ παθητικό έφτασε στη Super League o τερματοφύλακας Δημήτρης Σωτηρίου, όταν δέχτηκε το πρώτο γκολ από τον Χασάν. Μάλιστα ήταν και το 100ό γκολ του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.
-60 νίκες εναντίον του ΠΑΟΚ στην Α’ Εθνική/Super League συμπλήρωσε η ΑΕΚ. Έχει ακόμα 34 ισοπαλίες και 37 ήττες.
-6 ποδοσφαιριστές έχουν το απόλυτο συμμετοχής στα πέντε παιχνίδια των πλέι οφ. Πασχαλάκης και Βαρέλα του ΠΑΟΚ, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ και Κουρμπέλης του Παναθηναϊκού και Κρίστιτσιτς της ΑΕΚ.
-5 γκολ έχει βάλει στον ΟΦΗ, από τα 15 που έχει πετύχει συνολικά στη Super League, ο Αχμέντ Χασάν του Ολυμπιακού.
-2 μόνο φορές ισοφαρίστηκε ο Ολυμπιακός στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα. Και τις δύο από τον ΟΦΗ και τις δύο στην εκπνοή του ημιχρόνου και τις δύο τον νίκησε τελικά με 2-1!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass