Τράβηξε… 21 ο Κολυμβητικός Διάπλους της Λίμνης Πλαστήρα

*ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ 1-2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2020 20:05

Για 21η συνεχή χρονιά ο Ναυταθλητικός Σύλλογος Λαμπερού Λίμνης Πλαστήρα διοργανώνει τον Κολυμβητικό Διάπλου της Λίμνης Πλαστήρα το διήμερο 1-2 Αυγούστου 2020, υπό την αιγίδα του Δήμου Πλαστήρα και της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, λαμβάνοντας υπ' όψιν όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ.


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, αθλήτριες και αθλητές από όλη την Ελλάδα θα βουτήξουν στα γαλαζοπράσινα νερά της νεράιδας των Αγράφων, κολυμπώντας την απόσταση πλαζ Πεζούλας - πλαζ Λαμπερού.
Το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 θα πραγματοποιηθεί παράκτια κολυμβητική διαδρομή των 500 μέτρων για παιδιά κάτω των 14 ετών. Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στην πλαζ Λαμπερού στις 15:00 και η εκκίνηση θα δοθεί στις 16:00.
Στη φετινή διοργάνωση συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού και 3 αγώνες δρόμου. Επίσης το Σάββατο 1 Αυγούστου οι επίδοξοι δρομείς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους αγώνες των 2 χιλιομέτρων, των 5 χιλιομέτρων ή των 8 χιλιομέτρων οι οποίοι θα εκκινήσουν στις 17:30, στις 18:00 και στις 18:30 αντιστοίχως. Η συγκέντρωση των αθλητών ορίζεται στις 16:30 στην πλαζ Λαμπερού.
Την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 και ώρα 11:00 θα εκκινήσουν ταυτόχρονα ο ο μεγάλος διάπλους (8.000 μέτρα) και ο παράπλους της λίμνης (1.000 μέτρα), ενώ στις 12:00 θα εκκινήσει ο διάπλους των 4.000 μέτρων. Η συγκέντρωση των συμμετεχόντων θα γίνει στην πλαζ Λαμπερού στις 09:00, από όπου θα μεταφερθούν οι συμμετέχοντες οδικώς και ακτοπλοϊκώς στο σημείο εκκίνησης.
Με την ολοκλήρωση των διαδρομών θα γίνει η απονομή των μεταλλίων και στη συνέχεια θα παρατεθεί γεύμα στους συμμετέχοντες. Όλοι οι ανήλικοι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass