ΠΕΤΡΟΣ ΠΗΛΙΤΣΗΣ:

Είμαστε έτοιμοι για το Ολυμπιακό Φεστιβάλ

Ο ίδιος ετοιμάζεται για τα... ΑΕΙ και να παίξει σε ομάδα της Αθήνας

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2023 12:20

Δύο Λαρισαίοι μετέχουν στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που άρχισε στο Μάριμπορ της Σλοβενία. Ένα τενίστας, ο Ανδρέας Μεσσής και ένας βολεϊμπολίστας, ο Πέτρος Πηλίτσης, που αγωνίζεται στην ΕΑΛ.


Και το όνειρο των δύο είναι κοινό… Όπως είχε πει πριν λίγες μέρες στην «Ε» ο Ανδρέας Μεσσής, το όνειρο είναι να συμμετέχει σε μια Ολυμπιάδα, κάτι το οποίο επιθυμεί και ο Πέτρος Πηλίτσης. Ο Λαρισαίος βολεϊμπολίστας πάει με φόρα από το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ-19 που έγινε στη Αλβανία στο οποίο συμμετείχε με την Εθνική ομάδα και κατέλαβε την 7η θέση.
Για την παρουσία του στο Βαλκανικό πρωτάθλημα μας λέει: «Ατομικά πήγα καλά, αλλά σαν σύνολο δεν φέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, σαφώς και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για όλους μας».

*Περίμενες την κλήση σου στην Ολυμπιακή ομάδα νέων; Τι στόχο έχετε;
«Μας είχαν ενημερώσει για αυτό το τουρνουά πριν από δύο μήνες, γενικά ήταν μια δύσκολη χρόνια για εμένα λόγω των πανελληνίων, αλλά με καλό πρόγραμμα κατάφερα να γράψω 18.300 μόρια και θέλω να εισαχθώ στο τμήμα Φυσικοθεραπείας. Η κλήση της Ολυμπιακής Επιτροπής ήταν κάτι που το περίμενα γιατί έχω δουλέψει πολύ και ατομικά και με την Εθνική ομάδα αρκετά αυτόν τον μήνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια φορά θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου και ακόμα περισσότερο τώρα που θα συμμετάσχω στην ολυμπιακή αποστολή, η κούραση είναι μεγάλη καθώς και ο όγκος των προπονήσεων ήταν απαιτητικός κάθε μέρα. Έχουμε θέσει όμως κυρίαρχο στόχο την πρώτη θέση στον όμιλο και να προχωρήσουμε μετά πετυχαίνοντας το καλύτερο που μπορούμε. Στον όμιλό μας που αρχίζει σήμερα είμαστε με τη Σλοβενία, την Ιταλία και το Βέλγιο. Στην επόμενη φάση περνάνε δύο».

*Θα ήθελες να συμμετέχεις σε μια Ολυμπιάδα;
«Εννοείται, είναι πιστεύω ο στόχος κάθε αθλητή σε αυτό το επίπεδο».

*Με την ΕΑΛ τι βλέπεις;
«Δεν θα συνεχίσω στην ΕΑΛ φέτος λόγω των σπουδών μου στα ΑΕΙ και θα παίξω στην Αθήνα σε ομάδα pre-league. Ήδη έχω προχωρήσει σε κάποιες συζητήσεις. Έχω μιλήσει...».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass