«Βασίλεψε» η Θύελλα Ελάτειας

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2024 11:05

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Θύελλα Ελάτειας, κατά τη διάρκεια μιας όμορφης βραδιάς που ακολούθησε τον αγώνα της με τη Δόξα  Αμυγδαλής. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει, έχοντας και αρκετούς προσκεκλημένους οι οποίοι βρίσκονται  πάντοτε δίπλα στον σύλλογο και τις εκδηλώσεις του.


Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο πατήρ Πορφύριος Γκόλαντας, ενώ το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης, ο πρόεδρος της Κοινότητας  Ιωάννης Ζάρρας, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Ν. Λάρισας Γιάννης  Γκουτζαμάνης, η πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ελάτειας Βασιλεία Καραΐσκου μαζί με τον αντιπρόεδρο Κώστα Γεωργαντά, ο αντιδήμαρχος Τεμπών και πρόεδρος του Ολύμπου Γόννων Θανάσης Καραναστάσης μαζί με τον  αντιπρόεδρο Στέφανο Τόλιο, ο πρώην πρόεδρος της Θύελλας Γιάννης Σολωμός, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιάννης Πλούτσιας - Σωκράτης Κούριας - Βασίλης Ρωμάνος - Ηλίας Αλεξανδρής και ο υπάλληλος της ΕΠΣ Ν. Λάρισας Αχιλλέας Σταυρίδης μαζί με την Ελατειώτισσα σύζυγό του Αφροδίτη Κόκκα.
Την εκδήλωση επιμελήθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Κίτσιος και ο  προπονητής Θεόδωρος Σολωμός, ενώ για την επιτυχία της συνέβαλαν οι φίλαθλοι επιχειρηματίες Σταμάτης Πλιάγκας - Θεόδωρος Μπέης - Βαγγέλης  Πιτσιάβας (πρόεδρος του Αετού Μακρυχωρίου).
Τυχερός για το 2024 αναδείχθηκε ο φροντιστής του γηπέδου Αλέξι Ακίμ Βλάχι, ο οποίος όμως επέλεξε να «μοιραστεί» την τύχη του με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Γκαραγκούνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass