ΑΕΛ

Εχασε βαθμούς, βλέπει πλέι οφ…

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2024 12:19

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ προχθές έχασε τους δύο βαθμούς κόντρα στον Λεβαδειακό (0-0) παρά την προσέλευση αρκετού κόσμου στο Ael Fc Arena και πλέον το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στα πλέι οφ όπου οι δύο ομάδες θα βρεθούν εκ νέου αντίπαλες, με την ΑΕΛ να έχει το μειονέκτημα ότι θα πρέπει πιθανόν να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια. Αλλά και η ισοπαλία είναι υπέρ του Λεβαδειακού που θα διατηρεί βαθμολογικό προβάδισμα.


Προχθές η ΑΕΛ εμφανίστηκε αδικαιολόγητα αγχωμένη παρότι αρκετοί παίκτες ήταν ξεκούραστοι όπως ο Αντράντα, ο Πεντρόσο, ο Πλέγας. Η ομάδα έδειξε να φοβήθηκε υπερβολικά το παιχνίδι και ίσως να σκέφτηκε ότι στον συγκεκριμένο αγώνα δεν κρίνεται η άνοδος αφού υπάρχουν και άλλα παιχνίδια.
Η ουσία είναι ότι ο Λεβαδειακός παραμένει πρώτος με μια διαφορά ασφαλείας (θα μειωθεί στα πλέι οφ), αλλά υπάρχουν ευκαιρίες για την ΑΕΛ. Σίγουρα όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος αυτές θα μειώνονται...
Θα σταθούμε βέβαια λίγο στους νεοαποκτηθέντες που έδειξαν ότι δεν ήταν έτοιμοι για έναν τέτοιο αγώνα. Ο Φατάι ήταν σαν να μην μπήκε, ο Στίνα ήταν λίγο εκτός θέσης, ενώ μαθαίνουμε ότι μέχρι τώρα δεν ικανοποιεί στις προπονήσεις ο Μορέιρα. Η έκπληξη Γιανναράκη μάλλον ήταν καλή για τους φίλους της ομάδας, αφού ο παρτενέρ του Ηλιάδη δεν έκανε λάθη.
Ασφαλή συμπεράσματα δε θέλουμε να βγάλουμε για τους νεομεταγραφέντες, αφού σε ένα τέτοιο παιχνίδι και με τις συνθήκες που έγινε δεν μπορεί να υπήρχε απόλυτη ετοιμότητα.
Η ΑΕΛ την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στον Βόλο τη Νίκη Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα. Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό.

 

ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Τρεις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. Κίτρινη κάρτα είδαν ο Δημήτρης Μαυριάς, ο Κώστας Παπαγεωργίου και ο Κεχίντε Φατάι. Στο όριο και την επόμενη φορά που θα «κιτρινιστούν» θα χάσουν ένα παιχνίδι είναι ο Αχμέντ Λαυρέντης Κοσσονού, o Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Κώστας Παπαγεωργίου και ο Στέφανος Σουλούκος. Τέλος υπενθυμίζουμε ότι η συμπλήρωση εκ νέου τριών (δηλαδή έξι, εννέα, δώδεκα κ.λ.π. κίτρινες κάρτες) επισύρουν ποινή μίας αγωνιστικής.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ
Φαμπρίτσιο Πεντρόσο 7, Αχμέντ Λαυρέντης Κοσσονού 5, Δημήτρης Στάμου, Κώστας Πλέγας 4, Λούκα Αντράντα, Γιώργος Μαϊδανός 3, Θανάσης Παπαγεωργίου, Στέφανος Σουλούκος, Κώστας Παπαγεωργίου 2, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μαξίμ Μαξιμένκο, Πέτρος Καλουτσικίδης, Χάρης Ηλιάδης, Νίκος Βλιώρας, Βίκτορ Στίνα, Δημήτρης Μαυριάς, Κεχίντε Φατάι 1.

 

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Η Αναγέννηση Καρδίτσας αναδείχθηκε νικήτρια στο θεσσαλικό ντέρμπι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστικής στον Α΄ όμιλο της Super League 2.
Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη αιφνιδίασε τους γηπεδούχους Βολιώτες και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, χάρη στα τέρματα των Κονίλιο στο 7΄ Βερνάρδου στο 45΄+1. Η αντίδραση των παικτών του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήρθε καθυστερημένα, με το γκολ του Πέττα στο 86ο λεπτό να έρχεται σε ένα σημείο που δεν υπήρχε χρόνος.
Η Καρδίτσα ανέβηκε στους 23 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην όγδοη θέση, ενώ η Νίκη Βόλου παρέμεινε τρίτη με 32.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(24η αγωνιστική)
Α’ όμιλος
ΑΕΛ – Λεβαδειακός     0-0
ΑΕΚ Β’ – ΠΟΤ Ηρακλής     0-0
Καμπανιακός – Αιολικός     1-0
Απόλλων Π. – Μακεδονικός     0-3
Νίκη Β. – Αναγέννηση Καρδίτσας     1-2
Ρεπό: Κοζάνη, ΠΑΟΚ Β’

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεβαδειακός     52*
2. ΑΕΛ     43**
3. Νίκη Βόλου     32**
4. Μακεδονικός     30**
5. ΠΟΤ Ηρακλής     26**
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
6. ΑΕΚ Β’     25**
7. ΠΑΟΚ Β’     24**
8. Αναγέννηση Καρδίτσας     23**
9. Κοζάνη     21*
10. Καμπανιακός     20**
11. Αιολικός     19**
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
12. Απόλλων Πόντου     11**
Απόλλων Πόντου, ΑΕΚ Β’, ΠΑΟΚ Β’ και Κοζάνη έχουν ματς λιγότερο
*Έχουν κάνει το ένα ρεπό τους
**’Έχουν κάνει τα δύο ρεπό τους
Θέσεις 1-5 Play off
Θέσεις 6-11 Play out
Θέση 12η Απευθείας Υποβιβασμός

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (25η)
Κοζάνη-ΠΟΤ Ηρακλής
Αιολικός-ΑΕΚ Β’
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ Β’
Μακεδονικός-Καμπανιακός
Νίκη Βόλου-ΑΕΛ
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου

 

Να πληρώνουν τους παίκτες…

Ένταση δημιουργήθηκε στη συνέντευξη Τύπου (θύμισε λίγο τον περσινό αγώνα Πανσερραϊκού-ΑΕΛ) όταν ρωτήθηκε ο προπονητής του Λεβαδειακού Σωκράτης Οφρυδόπουλος να σχολιάσει το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στον αγώνα Λεβαδειακού- Μακεδονικού, με τον προπονητή του Λεβαδειακού να αναφέρει κάτι που προκάλεσε απορίες για τον αποδέκτη των λεγόμενων του: «Οι διοικήσεις είναι για να πληρώνουν τους παίκτες τους και το προσωπικό τους για να μη κάνουν απεργία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass