Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2024 11:18

Στη Γλαύκη ο αγώνας Ανθούπολη-Α.Ε. Κιλελέρ

ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛάρισας, θα διεξαχθεί αύριο και ώρα 15:30 στο γήπεδο της Γλαύκης η αναμέτρηση Ανθούπολη-ΑΕ Κιλελέρ, παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Ανθούπολη του Χρήστου Χατζηλιάδη οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, ενώ η ομάδα του Κώστα Κατσάρα το Κιλελέρ πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 

Συγχαίρουν τον Ερμή Αγιάς

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΕΣΚΑΘ

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Λάρισας και ο Τομέας Αθλητισμού της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας συγχαίρουν και δημοσίως τους αθλητές, το προπονητικό team και τη διοίκηση του ιστορικού σωματείου Ερμή Αγιάς, για την άνοδό του στην Α2’ ΕΣΚΑΘ.
«Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχούς πορείας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα πρόκληση της παραπάνω κατηγορίας», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Θετική εξέλιξη για πρώην επαγγελματίες παίκτες των Αρη, ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών, με την οποία ενημερώνει τα μέλη του για «μια άκρως θετική εξέλιξη» στο πρόβλημα που αφορά στους πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα, στους οποίους οφείλονται χρήματα από το 2009. Ο ΠΣΑΠΠ τονίζει σε αυτή ότι «η Πολιτεία αναγνώρισε το δίκαιο αίτημα των παραπάνω ποδοσφαιριστών και απέδειξε τη βούλησή της να λύσει το χρόνιο αυτό πρόβλημα», επισημαίνει την «καταλυτική παρέμβαση» του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, και του υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Θάνου Πετραλιά, προκειμένου να συντονιστούν οι απαιτούμενες ενέργειες και να προγραμματιστούν οι διαδικασίες για την καταβολή των χρημάτων, ενώ υπογραμμίζει ότι «η συνάντηση της 23.2.2024, μεταξύ των κ.κ. Ι. Βρούτση και Θ. Πετραλιά και του Συνδέσμου... αποτέλεσε το καθοριστικό βήμα για την οριστική λύση του προβλήματος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass