Ανετη επικράτηση για την 110 Π.Μ.

ΕΠΙ ΤΟΥ Α/Α ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ 3-0 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2024 11:10
110 Π.Μ. 110 Π.Μ.

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ιδανική πρεμιέρα για την 110 Π.Μ., η οποία επικράτησε στο γήπεδο Νεάπολης Α’ του Α/Α Χρυσούπολης (Καβάλας) με 3-0 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Πολεμικής Αεροπορίας.
Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς η ανωτερότητα της ομάδας της 110 Π.Μ. ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.


Ο αρχηγός της 110 Π.Μ. Νίκος Γούτος άνοιξε το σκορ στο 15’ και ο ίδιος παίκτης στο 28’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 75’ τη σκυτάλη πήρε ο Κουλουκτσής που διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η 110 Π.Μ. είχε και δύο δοκάρια, με τους Ν. Γούτο στο 61’ και τον Λιόγκα στο 77’ αντίστοιχα, καθώς και πολλές ευκαιρίες για να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Καραθάνος με βοηθούς τους κ. Κακάνη και Ι. Βαλιώτη. Άψογος στα καθήκοντά του και ο παρατηρητής του αγώνα σμ/χος κ. Γκανάλας, ενώ την 110 Π.Μ. εκπροσώπησε ο ασμ/χος κ. Δερπάνης.
Μια μικρή ταλαιπωρία που υπέστησαν στο ταξίδι τους οι φιλοξενούμενοι επέφερε μια καθυστέρηση στην έναρξη της αναμέτρησης, αλλά αυτό δεν επηρέασε την πολύ καλή εικόνα του αγώνα οργανωτικά και όχι μόνο.
Η 110 Π.Μ. συνεχίζει την πορεία της στη φετινή διοργάνωση και τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστός ο νέος αντίπαλός της.
110 Π.Μ. (Αχ. Μανάκας - Αχ. Κατσιούλης): Γκούμπλιας, Παναγιώτου, Πλατής, Παυλίδης, Κουλουκτσής, Γούτος Ν., Γούτος Β., Λιάπης, Λιόγκας, Δημήρης, Νταντίνης (Κουτσουκέρας, Αθανασίου).
Α/Α ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Ν. Τζίκος): Δαμιανίδης, Βανδουλάκης, Ανωτίδης, Καραγιαννίδης, Ελευθεριάδης, Παπαδημητρίου, Ταντσίδης, Λιάπης, Αθανασάκης, Γιαννοπολάκης, Χατζηϊωάννου (Λαζαρίδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass