Πρωταθλητές Νομού 6ο ΓΕΛ και 7ο ΕΠΑΛ

*ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΛΥΚΕΙΩΝ *ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 7ου ΕΠΑΛ ΜΕ 5-0 ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ 3-0 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2024 12:01

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ο χορός των τελικών των φετινών Σχολικών Πρωταθλημάτων Λυκείων του Νομού άνοιξε χθες με το ποδόσφαιρο σε κορίτσια και αγόρια. Το τρόπαιο κατέκτησαν στα κορίτσια το 6ο ΓΕΛ Λάρισας που νίκησε το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας με 5-0 και στα αγόρια το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας που επικράτησε του ΓΕΛ Τυρνάβου με 3-0 αντίστοιχα.
Οι τελικοί διεξήχθησαν στο «Γ. Μητσιμπόνας» Α’, παρουσία πλήθους μαθητών και μαθητριών των σχολείων, που δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα.
Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσαν ο διευθυντής Β/μιας Εκπαίδευσης κ. Ζέρβας, η σύμβουλος Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής κ. Δημητρίου και η υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ κ. Μπατσίλα, οι οποίοι έκαναν στο τέλος κάθε τελικού τις απονομές κυπέλλων και μεταλλίων.
Τους αγώνες διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Κυρίτσης, που είχε βοηθούς τους κ. Τζιατζιά και Ζιάγκα.
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Στον πρώτο χρονικά τελικό, των κοριτσιών, το 6ο ΓΕΛ Λάρισας έδειξε καλύτερα στοιχεία από τον αντίπαλό της και έφτασε δίκαια στη νίκη, δίνοντας παράλληλα διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία του με το τελικό 5-0. Χωρίς αυτό, ωστόσο, να μειώσει την προσπάθεια της ομάδας του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας, που στο β’ ημίχρονο και ειδικά προς το τέλος έχασε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.
Για τις νικήτριες σκόραραν οι Σιαφογιάννη 2, Λόκα 2 και Κυρίτση, ενώ ένα δοκάρι είχε η Λόκα.
6ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ελ. Διαμαντά): Καπιτζίκα, Γκρίγκα, Δελημητρίου, Καλτσά, Κυρίτση, Λόκα, Παπαδοπούλου, Παπακωνσταντίνου, Ρίζου, Σιαφογιάννη, Σταυροθεόδωρου.
7ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Καμάκας): Τσακαβίτη, Χαντζή, Χονδή, Τσούτσα, Γκαντούνα, Ζίκου, Γκαργκινούδη, Τσεκούρα, Αναστασίου, Σάρρα, Υμεράη, (Γκιργκινούδη).ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ
Με γκολ από τα αποδυτήρια για το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας ξεκίνησε ο δεύτερος χρονικά τελικός στα αγόρια. Ήταν το 3ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Νικολακούλης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Δημηνίκου έγραψε το 1-0, ενώ στο 15’ ο Μπιώτης μετά από κάθετη πάσα του Διβανέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, θέτοντας ουσιαστικά τις βάσεις για τη νίκη.
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του ΓΕΛ Τυρνάβου, το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε, με το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να σφραγίζει τη νίκη στο 47’ με το σουτ του Γκρόζου, που διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ένα δοκάρι για τους νικητές είχε ο Κούρτι.
7ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Καμάκας): Μπαρούτας, Γκρόζος, Μαξακούλη, Τσιπλικιάρης, Τσούτσος, Διβανές, Δημηνίκος, Κούρτι, Βογιατζάκης, Μπιώτης, Νικολακούλης (Παπαδάκος, Μανάκας, Κυριακίδης, Αρχοντής, Στάμος).
ΓΕΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Χρ. Αγιάννης): Γκανάτσιος Β., Μπαντραλέξης, Τσακνάκης, Γκουλέτσας, Σακούτσιος, Μπακαΐμης, Λυμπίκης, Κανταράς, Τσιρογιάννης, Γκανάτσιος Ν., Νίτσος (Έξαρχος, Παπαδημητρίου, Τσακνάκης Σ., Γκόβαρης, Μουλάκη, Πότση, Ντουσίκας).
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Το υπόλοιπο πρόγραμμα των τελικών των Σχολικών Πρωταθλημάτων Λυκείων του Νομού έχει ως εξής:
ΑΥΡΙΟ
Χειροσφαίριση (κλειστό Αγ. Θωμά)
10:00, Τελικός κοριτσιών: 6ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΙΔ. ΕΚΠ. Μ. ΡΑΠΤΟΥ
11:30, Τελικός αγοριών: ΙΔ. ΕΚΠ. Μ. ΡΑΠΤΟΥ-3ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ
Πετοσφαίριση (κλειστό 1ου Γυμνασίου)
15:00, Τελικός αγοριών: 5ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ-12ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ
16:30, Τελικός κοριτσιών: 2ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ-4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/3
Καλαθοσφαίριση (κλειστό Αγ. Θωμά)
09:30, Τελικός κοριτσιών: 5ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΓΕΛ ΦΑΛΑΝΗΣ
11:30, Τελικός αγοριών (δεν έχουν αναδειχθεί οι φιναλίστ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass