Ο Λέων κατέκτησε κι αυτή την κορυφή

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ «OLYMPIC PARK» ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥΣ ΨΩΜΑΔΕΣ 4-3

Δημοσίευση: 29 Φεβ 2024 11:30

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι, ο Λέων Αγίου Αθανασίου κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά ποδοσφαίρου εργαζομένων 7Χ7 που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του «Olympic Park» της αξιόμαχης ομάδας των Ψωμάδων με 4-3 (κ.α. 2-2).


Παιχνίδι για γερά νεύρα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με τα «λιοντάρια» να δείχνουν ψυχή και χαρακτήρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η ένατη κατάκτηση τροπαίου σε έντεκα συνολικά τελικούς για τα «λιοντάρια» που βαστάνε ακόμα.
Ο Ευθύμης Γκαλγκανόπουλος ήταν αυτός που έκανε το 1-0 για τους Ψωμάδες, αλλά ο Γιώργος Τσανάς έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1.
Στην επανάληψη ο Δημήτρης Πεζής έφερε τούμπα το ματς για το 2-1 και το 2-2 διαμορφώθηκε λίγο πριν το φινάλε με αυτογκόλ του Σουφχάρα.
Η διαδικασία των πέναλτι:
-Για τον Λέοντα στη «ρώσικη ρουλέτα», ευστόχησαν οι Φωτίου, Ζάχος, Τσανάς, Χριστοδούλου, ενώ αστόχησε ο Τάτσιος (απέκρουσε ο Κοσμάς).
-Ντούφας Θ., Ντούφας Ι. και Χριστοδούλου ευστόχησαν για τους Φουρνάρηδες, ενώ αστόχησαν Γκαλγκανόπουλος και Καραγιάννης (τα απέκρουσε ο Σάκης Γκουρνέλης).
ΛΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Γκουρνέλης Σ., Γκουρνέλης Ν., Φωτίου, Πεζής, Κουκουτάρας, Τζήμας, Τάτσιος, Καρακώστας, Τσανάς, Χριστοδούλου, Ζάχος, Δαούτης, Σουφχάρας, Αγγελακόπουλος, Ακριβόπουλος, Κατσογιάννης, Παύλου, Ευθυμιόπουλος.
ΨΩΜΑΔΕΣ: Κοσμάς, Καραγιάννης, Ντούφας Θ., Ντούφας Ι., Ράπτης, Στρατίκης, Λιακόπουλος, Γκαλγκανόπουλος, Χριστοδούλου, Τέλιος, Δεσπόπουλος, Αδάμ, Αθανασόπουλος, Ριζάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass