Στις καθυστερήσεις «μίλησε» ο Χίτσκοκ!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ (2-3) ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 29 Φεβ 2024 12:55

«Χιτσκοκικό» φινάλε επιφύλαξε η χθεσινή αναμέτρηση του Κυπέλλου στη Γλαύκη ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο Ανθούπολη και την Α.Ε. Κιλελέρ, καθώς οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν δύο γκολ κατά τη διάρκεια του πρόσθετου χρόνου και επικράτησαν με 3-2, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την ημιτελική φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΟ Ελασσόνας σε ουδέτερο γήπεδο.

Παράλληλα, είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά φέτος που η εκπρόσωπος του Νομού Λάρισας στην Γ’ Εθνική αγωνίστηκε σε γήπεδο του Δήμου Κιλελέρ, έστω και με την ιδιότητα του φιλοξενουμένου!
Στο 12’ ο Βαγενάς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Καρκατσέλα που απέκρουσε, ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» του Κώστα Κατσάρα πήραν προβάδισμα χάρη σε θεαματικό σουτ του αρχηγού τους Χασομέρη (0-1). Στο 19’ ο Βαγενάς έφυγε και πάλι στην επίθεση αλλά προ του Καρκατσέλα έκανε κακό κοντρόλ, χάνοντας την ευκαιρία να απειλήσει, ενώ στο 24’ το σουτ του Βλησαρούλη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Ακολούθησαν δύο καλές στιγμές για την Ανθούπολη (27’ σουτ του Γιαννακόπουλου στο πλευρικό μέρος των δικτύων, 32’ ευθύβολο σουτ του Μούτσα που αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Μισιρλή), αλλά στο 34’ η Α.Ε. Κιλελέρ «άγγιξε» το 0-2 με τον Βλησαρούλη, που όμως είδε τον Γιαννακόπουλο να αποκρούει σωτήρια προ της γραμμής τέρματος.
Στο δεύτερο ημίχρονο το «σκηνικό» σταδιακά άρχισε να αλλάζει και, αφού στο 52’ καταγράφηκε μία ακόμη προσπάθεια του Βλησαρούλη στην εξωτερική πλευρά της εστίας, η Ανθούπολη απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα, φθάνοντας αρχικά στην ισοφάριση στο 54’ με τον Βλαχάκη που αξιοποίησε την ενέργεια του Παπαδάκου και στο 61’ σε πλήρη ανατροπή με τον Γιαννακόπουλο να σκοράρει, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Παπαδάκου. Μάλιστα, στο 74’ πλησίασε κοντά σε τρίτο γκολ με επικίνδυνο σουτ του Σκούπρα που κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Στο 79’ καταλογίστηκε φάουλ από τον κ. Μπουρουζίκα σε ανατροπή του Κατσαμάγκα οριακά εκτός περιοχής (σε αυτό συμφώνησε με την υπόδειξή του και ο αρμόδιος β’ βοηθός), αλλά από την ομάδα του Κιλελέρ σημειώθηκαν έντονες διαμαρτυρίες, θεωρώντας ότι η παράβαση έγινε εντός περιοχής. Ακολούθησαν αντεγκλήσεις μεταξύ αντιπάλων παικτών στις οποίες έλαβαν μέρος και άνθρωποι από τους δύο πάγκους, με αποτέλεσμα να αντικρίσουν την κόκκινη κάρτα ο αναπληρωματικός παίκτης Παλάσκας της Α.Ε. Κιλελέρ και ο προπονητής της Ανθούπολης, Χατζηλιάδης. Μετά την 4λεπτη διακοπή, ο Χασομέρης εκτέλεσε συρτά το φάουλ δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Στο 90’+1’ από προσπάθεια του Κούκου, ο Χατζησαββίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 90’+7’ αξιοποιώντας τη σέντρα του Μπάρδα ο Κατσαμάγκας με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το 2-3 που ακολουθήθηκε από έξαλλους πανηγυρισμούς για την ομάδα του.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Θωμάς Μπουρουζίκας, ο οποίος απέδωσε αγωνιστική δικαιοσύνη με τη συνδρομή των βοηθών Απόστολου Καρακώστα - Γρηγόρη Δεδικούση.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καρκατσέλας, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λάιος, Πανταζής (46’ Μαριγκούδης), Σκούπρα, Κουβελάς, Αργύρης (90’+4’ Κατσαμπέλας), Παπαδάκος, Μούτσα, Βλαχάκης (81’ Σέσι).
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης (64’ Χατζησαββίδης), Αντωνίου, Αλτάνης, Μπάρδας, Χατζής, Βλησαρούλης (54’ Κατσαμάγκας), Χασομέρης, Βαγενάς (60’ Κούκος).
* Προβλήματα προέκυψαν με τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων, καθώς ο μεν Ντιντής της Ανθούπολης τραυματίστηκε κατά την προθέρμανσή του (έδωσε αναγκαστικά τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στον Καρκατσέλα), ο δε αναπληρωματικός Μπεκτέσι της Α.Ε. Κιλελέρ όταν διαπίστωσε ότι δεν περιλαμβάνεται στην αρχική 11άδα δήλωσε ότι ...αποχωρεί από την ομάδα, δημιουργώντας αλγεινή εντύπωση σε όλους τους συντελεστές του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass