ΑΕΛ

Ποια μέχρι τώρα η προσφορά των χειμερινών μεταγραφών...

*ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2024 13:00

Του Σωτ. Κέλλα
Θα υπάρξει επανέκδοση των δελτίων των χειμερινών μεταγραφών της ΑΕΛ;

Αυτό είναι το ερώτημα που κυριαρχεί στην ομάδα αφού λόγω οφειλής 12.500 περίπου ευρώ, που εξοφλήθηκε εκπρόθεσμα, μπήκε σε δικαστικές περιπέτειες με αβέβαιο τέλος. Ποια όμως είναι η προσφορά μέχρι τώρα των παικτών που εισηγήθηκε ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης να αποκτηθούν για να ενισχύσουν την ομάδα; Πόσο γρήγορα προσαρμόστηκαν και ποιος είναι ο στατιστικός τους πίνακας;
Πρώτος στην ΑΕΛ ήρθε ο Μολδαβός Βίκτωρ Στίνα (κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα της χώρας του) και μέχρι τώρα έχει παίξει 8 παιχνίδια πετυχαίνοντας ένα τέρμα. Έχει δώσει και μία ασίστ.
Συνολικά έπαιξε 431 λεπτά και μόνο δύο 90λεπτα με τον Μακεδονικό και τον ΠΑΟΚ Β’. Η προσφορά του από τον πρώτο αγώνα που έπαιξε με τον Αιολικό μέχρι τον τελευταίο με τον Απόλλωνα Πόντου κρίνεται θετική.
Ο Μιχάλης Τσουμάνης δεν έχει παίξει ούτε δευτερόλεπτο λόγω τραυματισμού στον ώμο. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει στην αποκατάστασή του από τον τραυματισμό.
Ο 34χρονος Φατάι έπαιξε 303 λεπτά σε πέντε εμφανίσεις. Τρία παιχνίδια ξεκίνησε ως βασικός και στα δύο μπήκε ως αλλαγή. Σε δύο από τα τρία παιχνίδια, που ήταν στο αρχικό σχήμα, έγινε αλλαγή. Ο μοναδικός αγώνας που έπαιξε όλο το χρονικό διάστημα ήταν ο τελευταίος με τον Απόλλωνα Πόντου. Πέτυχε μέχρι τώρα δύο γκολ. Γενικά βοήθησε μέχρι τώρα.
Ο Αργεντινός Μορέιρα έχει παίξει μόλις τέσσερα λεπτά ως αλλαγή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’.
Τέλος, ο Σρτζιαν Κόσιτς έχει αγωνισθεί μόλις τρία παιχνίδια και σύνολο 38 λεπτά. Και στα τρία μπήκε ως αλλαγή και μόνο σε ένα είχε διάρκεια, σε αυτό με τον Απόλλωνα Πόντου που έπαιξε 33 λεπτά.
Συμπερασματικά μέχρι τώρα Στίνα και Φατάι έχουν προσφέρει, ο Τσουμάνης είχε την ατυχία να τραυματιστεί, ενώ οι δύο άλλοι παίκτες μέχρι τώρα δεν μπόρεσαν να δείξουν αυτά που προσδοκούσαν οι φίλαθλοι.
Πάντως, αν λείψουν οι πέντε παίκτες είτε ως βασικοί είτε ως αλλαγές θα παίξει ρόλο στο μίνι πρωτάθλημα των οκτώ αγωνιστικών των πλέι οφ.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ
Σήμερα στην ομάδα της ΑΕΛ υπάρχει στις 12 το μεσημέρι οικογενειακό διπλό στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και ακολούθως οι παίκτες θα φύγουν -μετά την άδεια που έδωσε ο προπονητής- και θα επιστρέψουν την ερχόμενη Τρίτη για να περάσουν τις Απόκριες στον τόπο που θα επιλέξουν. Σχετικά με τα προβλήματα, αυτά εντοπίζονται στον Στάμου και στον Κοσσονού που είναι τραυματίες, ενώ οι υπόλοιπες παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή. Ο Στάμου χθες έγινε πατέρας αφού η γυναίκα του Εύη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass