Δυναμικά ξεκίνησε η σεζόν για τους αθλητές των «Glory Fighters»

*Σε τουρνουά Kick Boxing στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2024 12:05

Σπουδαίο θέαμα, δυνατές «μάχες» και πλήθος κόσμου χαρακτήρισαν το τουρνουά «Πάση Δυνάμει 105’» που διεξήχθη στο Κλειστό Γήπεδο του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη. Το σπουδαίο τουρνουά διοργανώθηκε από το σωματείο Α.Σ. Αψιμον, τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων (Ε.Ο.Μ.Α.) και της BOXE SAVATE και προσέλκυσε τους κορυφαίους αθλητές και συλλόγους του χώρου, προσφέροντας συναρπαστικό θέαμα και κορυφαίο ανταγωνισμό.


Ο λαρισινός σύλλογος «Glory Fighters» συμμετείχε με 2 νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές κάτω από την τεχνική και προπονητική καθοδήγηση του κ. Τάσου Λιβάνιου. Οι αθλητές του συλλόγου που συμμετέχει ανελλιπώς στα κορυφαία τουρνουά του χώρου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες απέναντι σε πολύ πιο έμπειρους αντιπάλους, στοιχείο καθοριστικό στα δυναμικά αθλήματα.
Ειδικότερα, στο άθλημα του «Kick Boxing» που αποτέλεσε το κομμάτι των επίλεκτων του τουρνουά, νικητής αναδείχτηκε ο Μάριο Ντόντα απέναντι στον Άρη Σίκο, ενώ ο Κώστας Βάιος αναδείχθηκε ισόπαλος απέναντι στον πολύ έμπειρο Στέφανο Στέφνι, με εντυπωσιακή εμφάνιση κερδίζοντας το καθολικό χειροκρότημα των θεατών.
Η επιτυχία των αθλητών του «Glory Fighters» αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού αγωνίστηκαν απέναντι σε έμπειρους αθλητές με πολλές παραστάσεις από ανάλογα τουρνουά. Η θέλησή τους για διάκριση και η άψογη τεχνική καθοδήγηση από τον προπονητή τους οδήγησαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία.
Ο προπονητής του συλλόγου «Glory Fighters» κ. Τάσος Λιβάνιος σε δηλώσεις του συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» που αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του συλλόγου, ενώ ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία. «Θα ήθελα καταρχάς να συγχαρώ τους αθλητές του συλλόγου μας για τις επιτυχίες τους, αλλά και να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία. Για εμάς το τουρνουά Πάση Δυνάμει 105’ ήταν το ξεκίνημα της σεζόν και μια ευκαιρία να δούμε τα αποτελέσματα των προπονήσεών μας, οι οποίες βασίζονται στη μεθοδική σωματική και πνευματική προετοιμασία των νεαρών αθλητών μας. Το Kick Boxing είναι ένα ανερχόμενο και συναρπαστικό άθλημα, απολύτως ασφαλές που συνδυάζει τη γυμναστική του σώματος και πνεύματος με τον ιδανικό τρόπο. Οι Glory Fighters πιστοί στις αρχές και στις αξίες τους θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους να αναδείξουν τα δυναμικά αθλήματα μέσα από τις παρουσίες και τις επιτυχίες των αθλητών μας στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας». Από την πλευρά τους οι νεαροί αθλητές του συλλόγου ευχαρίστησαν τον προπονητή τους για την άρτια προετοιμασία και δήλωσαν έτοιμοι για νέες προκλήσεις και επιτυχίες στο μέλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass