Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ ΣΤΗΝ «Ε»

Τούρκοι και Ελληνες αγωνιούμε για τις τιμωρίες...

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2024 13:18
Στη φωτογραφία από δεξιά προς αριστερά οι:  Γιούνους Ακμπολούτ, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Χρήστος Μιναρετζής,  Νίκος Κολοβέτσιος (αδελφός του ποδοσφαιριστή). Στη φωτογραφία από δεξιά προς αριστερά οι: Γιούνους Ακμπολούτ, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Χρήστος Μιναρετζής, Νίκος Κολοβέτσιος (αδελφός του ποδοσφαιριστή).

Στη Λάρισα βρέθηκε το διήμερο των Αποκριών ο γενικός αρχηγός της Καϊσερισπόρ

Γιούνους Ακμπολούτ φιλοξενούμενος του Λαρισαίου αρχηγού της τουρκικής ομάδας Δημήτρη Κολοβέτσιου και δεν χάσαμε την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε για τα επεισόδια που συνέβησαν στον αγώνα Τραμπζονσπόρ και Φενερμπαχτσέ (0-1) για το τουρκικό πρωτάθλημα μεταξύ φιλάθλων των γηπεδούχων και παικτών της Φενερμπαχτσέ.
Μας είπε μέσω του Δημήτρη Κολοβέτσιου: «Είναι θλιβερό να γίνονται τέτοια επεισόδια τα οποία κάνουν τον γύρο του κόσμου και σίγουρα δεν τα χρειάζεται το τουρκικό ποδόσφαιρο. Και ιδιαίτερα όταν συμβαίνουν μεταξύ φιλάθλων και παικτών».
Σχετικά με πιθανή τιμωρία των παικτών της Φενέρ τόνισε: «Δεν γνωρίζουμε τις ποινές που ίσως επιβληθούν, γνωρίζω ότι παίζει με μια ελληνική ομάδα στην Ευρώπη τον Ολυμπιακό, αλλά την ίδια αγωνία που έχουν οι φίλοι της ελληνικής ομάδας για πιθανή τιμωρία των παικτών, έχουν και οι φίλαθλοι τουρκικών ομάδων, αφού θα παίξουν αντίπαλοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος με τις συγκεκριμένες ομάδες. Εμείς παίζουμε και με τους δύο».
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass