Λαρισινές σχολικές αθλητικές επιτυχίες!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ (7ο ΓΕΛ) ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (7ο ΕΠΑΛ) - ΗΤΤΕΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΓΟΡΙΩΝ - ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠ. ΡΑΠΤΟΥ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2024 11:02

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ
Ο λαρισινός αθλητισμός σε υψηλό επίπεδο μπορεί να περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά τα σχολεία δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, καθώς χθες υπήρχε καρέ επιτυχιών.

Στο μπάσκετ πρωταθλητές Θεσσαλίας αναδείχθηκαν το 7ο ΓΕΛ και στο ποδόσφαιρο το 7ο ΕΠΑΛ, ενώ στους τελικούς χάντμπολ αγοριών και κοριτσιών Κεντρικής Ελλάδας ήττες γνώρισαν οι ομάδες των Εκπαιδευτηρίων Μ.Ν. Ράπτου.
Αναλυτικά οι αγώνες:

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Το 7ο ΓΕΛ Λάρισας κατάφερε και κέρδισε το 4ο ΓΕΛ Βόλου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας Βόλου με 52-45, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Κώστα Μπόρση που πέτυχε 30 πόντους.
Πάντως, είναι κρίμα να υπάρχει σε σχολικό παιχνίδι αντιπαλότητα των δύο πόλεων, καθώς στο δεύτερο οκτάλεπτο εκτοξεύτηκε μια σέλα ποδηλάτου προς τη μεριά μαθητών και συνοδών που βρέθηκαν στον Βόλο από τη Λάρισα. Μετά το συμβάν κλήθηκε η Αστυνομία, ώστε να επικρατήσουν μέτρα τάξης.
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του 7ου ΓΕΛ Λάρισας είναι η πρωταθλήτρια Στερεάς Ελλάδας στη Λάρισα (Λύκειο της Χαλκίδας για την ακρίβεια).
Τα οκτάλεπτα: 10-18, 24-32, 30-46, 45-52.
4ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ (Ξενοκώστας): Μπόζας, Ζήσης, Μπαρτζώκας 8, Βλιώρας Αθ., Πρέντης 11 (1), Βλιώρας Γ. 9 (1), Στύλας 3 (1), Γκόριας 8, Μόσιος 6.
7ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σαμαρά): Παπαναστασίου 16 (4), Κωστάκης, Νάστος, Μπόρσης 30, Λάτσιος, Δημόπουλος, Σακαλής, Γκέκας, Ραζάκιας 4, Παπατζιτζές, Τζβέρκος 2.

 

ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Το 7ο ΕΠΑΛ κέρδισε χθες τον τίτλο Θεσσαλίας στο ποδόσφαιρο, κερδίζοντας στα πέναλτι με 4-2 το 2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας Βόλου, με τον κανονικό αγώνα να τελειώνει ισόπαλος με 0-0.
Στον αγώνα που έγινε στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου οι δύο ομάδες προσπάθησαν στην κανονική διάρκεια να πετύχουν τέρμα, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Στη διαδικασία των πέναλτι πρωταγωνιστής ήταν ο Μπαρούτας που απέκρουσε τα πέναλτι των Αποστόλου και Γκίρδα. Σκόραραν μόνο οι Μπεδινάκης και Καπετάνος, ενώ για το λαρισινό Λύκειο ευστόχησαν οι Μπιώτης, Γκρόζος, Κούρτι και Δημηνίκος.
Επόμενος αντίπαλος στη Λάρισα είναι η πρωταθλήτρια ομάδα Στερεάς Ελλάδας.
2ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ (Διαμαντοπούλου): Παπαθανασίου, Αλεξιάδης, Αποστόλου, Βαμβακάς, Γκίρδας, Γκουγκουλής, Ιωαννίδης, Καπετάνος, Νικούδης, Νταβλαμάνος, Ρίσκος. Αγωνίστηκαν επίσης και οι Θωμαΐδης και Μπεδινάκης.
7ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Καμάκας): Μπαρούτας, Μαξακούλη, Τσιπλικιάρης, Τσούτσος, Νικολακούλης, Διβανές, Κούρτι, Παπαδάκος, Βογιατζάκης, Μανάκας, Αρχοντής. Αγωνίστηκαν επίσης και οι Γκρόζος, Μπιώτης και Δημηνίκος.

 

ΗΤΤΕΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Την ήττα στον τελικό Κεντρικής Ελλάδας γνώρισε η ομάδα χάντμπολ αγοριών του Λυκείου Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου σε αγώνα που έγινε στο κλειστό του Αγίου Θωμά κόντρα στο 2ο ΓΕΛ Λαμίας.
Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 27-23, παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς μέχρι το 32’ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν (17-18). Στο 35’ το Λύκειο της Λαμίας ξέφυγε με τρία γκολ και πήρε τη νίκη με 27-23.
Διαιτητές: Καποτάς, Παλαμιώτης.
Διακυμάνσεις: 10-9, 10-13 13-14 (ημ.), 15-15, 17-20, 20-24, 23-27 (τελικό).
Μ.Ν. ΡΑΠΤΟΥ (Γκουράβας): Βαγδούτης, Γκανάτσιος 6, Δράμης, Κατσογιάννης Βασ. 6 , Κατσογιάννης Αγησίλαος, Κρίκας 1, Μπαλιάκος, Μπουχλαριώτης, Ξηρομερίτης 1, Σιδηρόπουλος, Φωτιάδης 3, Χανδρινός 6, Χυτούδης.
2ο ΓΕΛ ΛΑΜΙΑΣ (Τσαμαδιάς): Τσιώτας 1, Ρούλιας 1, Σουλόπουλος Στ., Σουλόπουλος Στ.7, Τσιμπίδας, Παπαδούκας Κωνσταντίνος, Παπαδούκας Ευσταθιος, Παντόπουλος, Κολαρμάνης, Ζαγκώτσης 8, Μαστροκώστας 8, Ρούσσος 2.
*Ήττα γνώρισε και η ομάδα κοριτσιών των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου από το 5ο ΓΕΛ Λαμίας με 20-16 και αποκλείστηκε της συνέχειας του θεσμού. Το Λύκειο της Λαμίας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο μέρος, όταν στο 17’ ξέφυγαν οι φιλοξενούμενοι με 10-1. Παρά την αντίδραση στο δεύτερο μέρος με τα δέκα γκολ της Καρκαντού, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και έχασε με 20-16.
Διαιτητές: Παλαμιώτης, Καποτάς.
Διακυμάνσεις: 1-10,3-12, 5-13 (ημ.), 10-17, 16-20
Μ.Ν. ΡΑΠΤΟΥ (Γκουράβας): Ζιαζοπούλου 4, Καπανίδου, Καρκαντού 10, Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα, Παπαγεωργίου Ανδριάνα, Σαμαρά 2, Σεφεριάδου, Τσιάρα, Φορφόλια.
5ο ΓΕΛ ΛΑΜΙΑΣ (Γκίκα): Αποστολοπούλου, Λάτσι 8, Μυλωνά, Ζαχαροπούλου 2, Πιλάτου 3, Μπατσίλα 1, Ρένιου 5, Μχίλλι 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass