Μόνη στον Βόλο η ΑΕΛ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΣΑΠΠ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ - ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΟΡΕΪΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ - ΣΗΜΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2024 11:30

Του Σωτ. Κέλλα
Αρχίζουν την ερχόμενη Κυριακή τα πλέι οφ και η ΑΕΛ θα παίξει στο Πανθεσσαλικό με τη Νίκη Βόλου, στις 15.00, σε έναν αγώνα που θα δούνε οι φίλαθλοι από το συνδρομητικό κανάλι της Super League 2, καθώς η ομάδα του Βόλου αποφάσισε να μη δώσει εισιτήρια στη λαρισινή ΠΑΕ.


Η ΑΕΛ έκανε αίτημα, αλλά αυτό δεν έγινε αποδεκτό από τη βολιώτικη ομάδα υπό τον φόβο επεισοδίων, όπως συνέβη την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Από κει και πέρα, η καλή είδηση είναι ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών-Ποδοσφαιριστριών έκανε παρέμβαση υπέρ της ΑΕΛ στην έφεση που κατέθεσε για την επανέκδοση των πέντε δελτίων των χειμερινών μεταγραφών της ομάδας.
Η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών ως γνωστόν λόγου χρέους ύψους 12.500 ευρώ ανακάλεσε τα δελτία των Στίνα, Φατάι, Μορέιρα, Τσουμάνη και Κόσιτς.
Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 26 Μαρτίου και η απόφαση αναμένεται να βγει αυθημερόν, γιατί αν καθυστερήσει, οι νεομεταγραφέντες δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ Β’ στις 31 Μαρτίου.
Αναλυτικά το πινάκιο της εκδίκασης αναφέρει τα εξής:
«Έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και της με αριθμό 374/2024 απόφασης ΕΙΠ/ΕΠΟ
Έφεση των ποδοσφαιριστών Μ. ΤΣΟΥΜΑΝΗ, K. FATAI, V. STINA, S. COCIC, L. MOREIRA κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και της με αριθμό 374/2024 απόφασης ΕΙΠ/ΕΠΟ
Πρόσθετη παρέμβαση ΠΣΑΠΠ υπέρ ποδοσφαιριστών Μ. ΤΣΟΥΜΑΝΗ, K. FATAI, V. STINA, S. COCIC, L. MOREIRA κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και της με αριθμό 374/2024 απόφασης ΕΙΠ/ΕΠΟ».

 

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΟΡΕΪΡΑ
Από τους πέντε, πάντως, η ΑΕΛ μετράει μία απώλεια, καθώς πληροφορίες της «Ε» αναφέρουν ότι χθες δεν προπονήθηκε ο 22χρονος Αργεντινός Λεάντρο Μορέιρα και ήδη βρίσκεται από χθες το βράδυ εκτός Ελλάδας! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επιστρέφει στη χώρα του. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Σήμερα, στις 2 μ.μ., στην αίθουσα Τύπου του AEL Fc Arena θα γίνει σεμινάριο διαιτησίας στο πλαίσιο της αδειοδότησης της ομάδας στους παίκτες της ΑΕΛ όλων των ομάδων (ανδρική και Κ-19, Κ-17).
Στο σεμινάριο θα μιλήσει ο Λαρισαίος παρατηρητής διαιτησίας και εκπαιδευτής διαιτητών της ΕΠΟ Γιώργος Λιόλιος.

 

ΔΙΑIΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 1η αγωνιστική των playoffs και playouts της Super League 2. Ο 36χρονος Στέφανος Κουμπαράκης, γυμναστής στο επάγγελμα, από την Ένωση Κυκλάδων, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Νίκη Βόλου, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Κυκλαδίτης διαιτητής, γεννημένος στη Σύρο, είχε πάρει... μεταγραφή για τον Σύνδεσμο της Θράκης, όπου και ταυτόχρονα σπούδαζε, ενώ πρόσφατα έγινε κάτοχος του διεθνούς σήματος της FIFA, διεθνής διαιτητής στο VAR (Video Match Official). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2023-2024 στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 με τον Μακεδονικό (21/01/2024) για τη Super League 2, τη σεζόν 2020-2021 στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Ατρομήτου (10/04/2021) για τα play out του Πρωταθλήματος Super League 1, στην εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Άρη (26/01/2021) στην εντός έδρας ήττα 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης (18/10/2020) για τη Super League 1, τη σεζόν 2019-2020 στην εντός έδρας ισοπαλία 0-0, με την ΑΕΚ (05/10/2019) τη σεζόν 2018-2019 στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1, με τον Λεβαδειακό (03/11/2018) για τη Super League και τη σεζόν 2017-2018 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (03/02/2018) που είχε λήξει ισόπαλος με 0-0, για τη Super League. Βοηθοί του ο Αντρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) και ο Γιάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας). Τέταρτος θα είναι ο Νίκος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) και τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Τοπούζης από την Ε.Π.Σ. Τρικάλων.
Αναλυτικά οι διαιτητές:
Βόρειος Όμιλος
Play off-1η αγωνιστική
Κυριακή 24 Μαρτίου (15.00)
Νίκη Βόλου-ΑΕΛ (sl2.muvi.com): Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Μεϊντάνας (Αχαΐας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), παρ.: Τοπούζης (Τρικάλων)
Μακεδονικός-Λεβαδειακός (sl2.muvi.com): Ευαγγέλου (Αθήνας), Απτόσογλου (Αθήνας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), 4ος: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής), παρ.: Τερετίδης (Καβάλας)
Νότιος Όμιλος
Play off-1η αγωνιστική
Κυριακή 24 Μαρτίου (15.00)
Ιωνικός-Χανιά (Action 24): Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Πετρόπουλος, Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Γιαννούκας (Δωδεκανήσου), παρ.: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας)
Δευτέρα 25 Μαρτίου (15:00)
Ηλιούπολη-Athens Kallithea (Action 24): Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας), Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών), παρ.: Γιάχος (Χίου)
Play out
Α’ Όμιλος
Κυριακή 24 Μαρτίου (15.00)
Κοζάνη-Αν. Καρδίτσας (sl2.muvi.com, Κοζάνης): Γιουματζίδης (Πέλλας), Δέλλιος (Πέλλας), Μάνος (Λάρισας), 4ος: Αργυρός (Πέλλας), παρ.: Δάλλας (Ηπείρου)
Αιολικός-ΠΟΤ Ηρακλής (sl2.muvi.com, Δημ. Αριδαίας): Κακουλίδης (Θράκης), Μίχος (Λάρισας), Σακάλογλου (Καβάλας), 4ος: Μπουρουτζίκας (Λάρισας), παρ.: Τικοζόγλου (Μακεδονίας)
Β’ Όμιλος
Κυριακή 24 Μαρτίου (15.00)
Παναχαϊκή-Γιούχτας (sl2.muvi.com, Αγυιάς): Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), Παγουρτζής, Σγουράκης (Πειραιά), 4ος: Γιούργας (Κέρκυρας), παρ.: Παππάς (Αθηνών)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass