Λαρισινές διακρίσεις πέτυχαν οι Αδαμάντινοι Μαχητές

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩTΑΘΛΗΜΑ ΜΟΥΑΪ ΤΑΪ 2024

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2024 12:30

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου Αδαμάντινοι Μαχητές Λάρισας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΟΥΑΪ ΤΑΪ 2024, που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο Γλυφάδας.


Ο Α.Σ. Αδαμάντινοι Μαχητές Λάρισας συμμετείχε με 16 αθλητές σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με 700 συμμετοχές από όλα τα μέρη της Ελλάδας, όπου αγωνίστηκαν με ψυχή και σθένος για να κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο.
Ο πρωτοεμφανιζόμενος μικρός μαχητής Φώτιος Λαζαρίδης κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των 32 κιλών! Με την πυγμή και το θάρρος του πέρασε από προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικούς κι ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η συνέχεια στο μέλλον προβλέπεται πολλά υποσχόμενη για τον ίδιο και τους υπόλοιπους αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι πέτυχαν επίσης σημαντικές νίκες και θέσεις.
Πιο συγκεκριμένα, απέσπασαν 1 χρυσό μετάλλιο, 5 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια, ενώ έκαναν και εξαιρετικές εμφανίσεις 5 αθλητές στην κατηγορία novice (χωρίς αποτέλεσμα ).
Αγωνίστηκαν υπερασπιζόμενοι τους 5 πυλώνες του αθλήματος: πίστη, τιμή, παράδοση, αριστεία και ευ αγωνίζεσθαι, και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν με μεγαλύτερο σθένος την προσπάθειά τους για την επόμενη επίσημη διοργάνωση.
1η θέση: Πρωταθλητής ΕΛΛΑΔΟΣ Λαζαρίδης Φώτιος -32 kg
2η θέση: Σιαβάλα Ιωάννα -51 kg, Ρεβήσιος Κωνσταντίνος -60kg, Σκαρίμπας Ιωάννης -52 kg, Σιαβάλα Γεωργία -40kg, Λαζαρίδου Κωνσταντίνα -28kg
3η θέση: Μπόρου Εβίνα -54kg, Πεπόσι Έντρι -63,5 kg, Κόγγουλη Κωνσταντίνα -48kg
Αγώνες novice: Καλούση Βάλια, Γαλάνη Αφροδίτη, Σιαβάλα Θάλεια, Γογουρόπουλος Ιωάννης, Γογουρόπουλος Αθανάσιος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass