ΑΕΛ

Αύριο νέα αρχή…

*ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ *ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ *ΕΓΙΝΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ *ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο ΜΟΡΕΪΡΑ

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2024 13:00

Του Σωτ. Κέλλα

Ενα νέο μίνι πρωτάθλημα αρχίζει αύριο για την ΑΕΛ από τον Βόλο, όπου θα

αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό στάδιο τη Νίκη Βόλου, στις 15.00, και στόχος είναι να πάρει τη νίκη, όπως έκανε στο ίδιο γήπεδο και την κανονική περίοδο. Οι αντίπαλοι της ΑΕΛ έχουν προβλήματα, καθώς δεν θα αγωνιστούν Μιράντα και Κρητικός, κάτι που κάνει πιο εύκολο το έργο της λαρισινής ομάδας.
Από την άλλη, η ΑΕΛ θα παίξει με την ομάδα που ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο μετά την ανάκληση των δελτίων των χειμερινών μεταγραφών και δεν ξέρουμε πόσο θα επηρεάσει η απουσία του Στίνα κατά πρώτο λόγο και δευτερευόντως του Φατάι. Η ΑΕΛ θα παίξει επίσης χωρίς τους φιλάθλους της. Η λαρισινή ομάδα αν και ζήτησε, δεν πήρε εισιτήρια, ενώ απαγορεύεται και η μετακίνηση οπαδών σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας που αναφέρει τα εξής:
«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα, της 1ης αγωνιστικής των playoffs, του Α’ Ομίλου, του Πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 και ώρα 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο ΜΟΡΕΪΡΑ
Οι πληροφορίες που είχε χθες η «Ε» δείχνουν ότι επιβεβαιώνονται, καθώς ο Λεάντρο Μορέιρα έφυγε από την ΑΕΛ και ήδη βρίσκεται στην Αργεντινή. Ο ποδοσφαιριστής πληροφορίες θέλουν να ταξίδεψε από Αθήνα για Μπουένος Άιρες μέσω Ρώμης. Τον υποδέχθηκαν η σύζυγός του με τη δίχρονη κόρη του, ενώ τα συναισθήματα από τη σύντομη παραμονή του στη Λάρισα ήταν γλυκόπικρα.

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Ανακοινώθηκαν από τη Super League 2 οι ημερομηνίες των αγώνων των πλέι οφ. Αναλυτικά: Κυριακή 24/3, Κυριακή 31/3, Τετάρτη 3/4, Κυριακή 7/4, Κυριακή 14/4, Κυριακή 21/4, Κυριακή 28/4, Τετάρτη 8/5, Τετάρτη 15/5, Τετάρτη 22/5.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Πραγματοποιήθηκε χθες σε αίθουσα του AEL FC Arena το προγραμματισμένο σεμινάριο διαιτησίας στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο εθνικός εκπαιδευτής Διαιτησίας ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Γιώργος Λιόλιος ανέλυσε στους «βυσσινί» τις μεταβολές στους κανόνες παιχνιδιού, με παράλληλη προβολή βίντεο και ανάλυση φάσεων. Στο σεμινάριο μετείχαν οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της ΠΑΕ, ήτοι της ανδρικής και των νέων Κ-19 και Κ-17, καθώς επίσης τα τεχνικά επιτελεία και οι υπεύθυνοι των ομάδων.
Ακολούθησε συζήτηση όπου επεξηγήθηκαν όλες οι απορίες που εκφράστηκαν μέσα από παραδείγματα αμφισβητούμενων φάσεων που προβλήθηκαν.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass