«Τρίποντο» και πάλι στο Πανθεσσαλικό

Θέλει να πετύχει σήμερα η ΑΕΛ με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου (15:00)

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2024 11:35

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Περίπου τρεις εβδομάδες έπειτα από το νικηφόρο πέρασμά της από την πόλη της Μαγνησίας, η ΑΕΛ επιστρέφει σήμερα για να αντιμετωπίσει εκ νέου τη Νίκη Βόλου, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Εκείνο το 1-2 είχε διαμορφωθεί στις καθυστερήσεις με τον Νίνο και διατήρησε ζωντανούς τους «βυσσινί» στη μάχη του τίτλου.


Η ΑΕΛ κέρδισε και στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος με 1-0 και θέλει σήμερα να... τριτώσει το καλό, απέναντι σε μια ομάδα που δεν διεκδικεί κάτι, όμως οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη χρειάζεται να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα, για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων.
Παρότι δεν υπολογίζονται τα πέντε χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα, οι Στίνα, Φατάι, Κόσιτς, Τσουμάνης και Μορέιρα, λόγω της ανάκλησης των δελτίων που έγινε και που η έφεση της ΠΑΕ θα εκδικαστεί μεθαύριο Τρίτη 26 Μαρτίου, όλοι οι άλλοι παίκτες δηλώνουν πανέτοιμοι από κάθε άποψη και ο τεχνικός της ΑΕΛ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Το πιθανό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει η ΑΕΛ τον αγώνα έχει ως εξής: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Κ. Παπαγεωργίου, Πεντρόσο, Κοσσονού, Μαυριάς ή Νίνο.
Στην αποστολή από τον τεχνικό των «βυσσινί» Παύλο Δερμιτζάκη συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 23 ποδοσφαιριστές: Σουλούκος, Θεοδωρόπουλος, Βενετικίδης, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Πλέγας, Παρασκευάς, Νινίκας, Κουκουράβας, Μιλτιάδης, Ζησούλης, Κοσσονού, Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα, Νίνο, Πεντρόσο, Μαυριάς και Βλιώρας.
*Από την πλευρά της Νίκης Βόλου, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ο προπονητής της Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν υπολογίζει τους Μιράντα και Ναά, ενώ τιμωρημένος είναι ο Κρητικός.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play off και των play out στον Α’ Όμιλο του Πρωταθλήματος της Super League 2 έχει ως εξής:
PLAY OFF
15:00, Πανθεσσαλικό, Νίκη Βόλου-ΑΕΛ
15:00, Μακεδονικού, Μακεδονικός-Λεβαδειακός
Ρεπό: ΑΕΚ Β’
PLAY OUT
15:00, Κοζάνης, Κοζάνη-Αναγέννηση Κ.
15:00, Αριδαίας, Αιολικός-ΠΟΤ Ηρακλής
* Η αναμέτρηση Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β’ της 1ης αγωνιστικής των play out αναβάλλεται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’ σε αγώνες ελληνικών Εθνικών ομάδων (Άρθρο 22 παρ. β ΚΑΠ) και θα οριστεί με νεότερο έγγραφο της διοργανώτριας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (PLAY OFF)
1. Λεβαδειακός 28
2. ΑΕΛ 25
3. Νίκη Βόλου 16
4. ΑΕΚ Β’ 16
5. Μακεδονικός 16
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (PLAY OUT)
1. ΠΑΟΚ Β’ 15
2. Αναγέννηση Καρδίτσας 15
3. ΠΟΤ Ηρακλής 15
4. Κοζάνη 12
5. Καμπανιακός 12
6. Αιολικός 10
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο 36χρονος ρέφερι Στέφανος Κουμπαράκης, γυμναστής στο επάγγελμα, από την Ένωση Κυκλάδων, κλήθηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Νίκη Βόλου. Ο Κυκλαδίτης διαιτητής, γεννημένος στη Σύρο, είχε πάρει... μεταγραφή στην Ένωση της Θράκης, όπου και ταυτόχρονα σπούδαζε, ενώ πρόσφατα έγινε κάτοχος του διεθνούς σήματος της FIFA, διεθνής διαιτητής στο VAR (Video Match Official).
Συνεργάτες του θα είναι ο Αντρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) και ο Γιάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος ο Νίκος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) και τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Τοπούζης από την Ε.Π.Σ. Τρικάλων.
Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΕΛ
Δεκαεπτά φορές έχει αντιμετωπίσει η Νίκη την ΑΕΛ σε επίσημα παιχνίδια στον Βόλο. Έξι νίκες για τους «κυανόλευκους», πέντε ισοπαλίες και έξι νίκες για τους «βυσσινί», με τα τέρματα να είναι 19-19.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass