ΑΕΛ

Οι ελπίδες της ανόδου βρήκαν στο δοκάρι…

Ισοπαλία στον Βόλο με τη Νίκη (1-1) -Συγγνώμη ζήτησε ο Σουλούκος από τους συμπαίκτες του -Τι είπε ο προπονητής στους παίκτες -Σήμερα το διαιτητικό για τις χειμερινές μεταγραφές

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2024 13:00

Του Σωτ. Κέλλα
Οι ελπίδες της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία για την ΑΕΛ βρήκαν στο δοκάρι καθώς

ο Νίνο σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκαραβέλη στο 67’ και η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη με 1-1 στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τη Νίκη Βόλου στην πρεμιέρα του Α’ ομίλου στα πλέι-οφ.
Ο Λεβαδειακός που κέρδισε στη Νέα Ευκαρπία τον Μακεδονικό με 3-1 απέκτησε προβάδισα πέντε βαθμών και αυτό σημαίνει όπως ειπώθηκε δια στόματος του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη η λαρισινή ομάδα πρέπει να πάρει επτά νίκες σε επτά παιχνίδια για να ανέβει στη Super League 2.
Την Κυριακή η ΑΕΛ στο πρώτο μέρος ήταν καλή, προηγήθηκε με γκολ του Πεντρόσο στο 18’ με κεφαλιά ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Πλέγα, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 28’ με κεφαλιά του Γαβριηλίδη ύστερα από λάθος του Στέφανου Σουλούκου (όλοι δικαιούνται να έχουν άτυχες στιγμές).
Η λαρισινή ομάδα θα μπορούσε να κάνει το 1-2 αλλά δεν τα κατάφερε αφού Κ. Παπαγεωργίου και Αντράντα δεν μπόρεσαν να σημαδέψουν δίχτυα στο 38’ και 42’ αντίστοιχα.
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ δεν έπαιξε καλά, ενώ στην καλύτερή της ευκαιρία ο Νίνο στο 67’ σημάδεψε το δοκάρι. Φανερή η απουσία εναλλακτικών λύσεων, αφού ο Δερμιτζάκης αντί να βάζει επιθετικούς έβαζε μπακ καθώς δεν υπήρχαν λύσεις στον πάγκο.
Η απουσία των χειμερινών μεταγραφών ήταν φανερή και ιδιαίτερα του Φατάι, ενώ σε καλή μέρα βρέθηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γκαραβέλης που έκανε εκπληκτική απόκρουση σε φάουλ του Κ. Παπαγεωργίου στο 86’. Απώλεια και η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Πεντρόσο (είναι η πρώτη στα πλέι οφ αλλά σίγουρα θα χρειαστεί σε όλους τους αγώνες).
Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης (75’ Μιράντα), Στίκας, Ανδρέου, Αναστασίου, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Λίταινας (70’ Πέττας), Παναγιωτίδης (86’ Μακατσάρια), Πολίτης, Τζιώρας (46’ Κάσσος).
ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης (79’ Αθ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (79’ Γ. Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (87’ Θωμαΐδης), Παπαγεωργίου Κ., Κοσσονού (65’ Νίνο), Μαυριάς, Πεντρόσο.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ - ΟΜΙΛΙΑ
Για το γκολ που δέχθηκε στον Βόλο ο Στέφανος Σουλούκος χθες στα αποδυτήρια ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του που του είπαν ότι όλα μπορούν να συμβούν.
Στο μεταξύ ομιλία έκανε και ο τεχνικός της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης που είπε ότι η ομάδα θα πρέπει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για την άνοδο, ενώ τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να δίνει μάχη και εκτός… αγωνιστικού χώρου.
Κάτι ανάλογο είπε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα: «Χάσαμε μία μοναδική ευκαιρία να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να είμαστε κοντά στον συνδιεκδικητή που είναι η ομάδα του Λεβαδειακού, που από τη λίγη πείρα την οποία έχω, ήξερα ότι δύσκολα ή εύκολα θα περάσει από τον Μακεδονικό. Κοιτάμε μπροστά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, έτσι κι αλλιώς κάτι διαφορετικό. Γνωρίζουμε ότι είμαστε μία ομάδα, η οποία από την αρχή βάσει κλήρωσης και βάσει παιχνιδιών, για να βγει θα χρειαζόταν επτά νίκες και μία ισοπαλία. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε την ισοπαλία, άρα στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να διεκδικήσουμε επτά νίκες».
Σήμερα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα εκδικασθεί η έφεση για την ανάκληση των δελτίων των χειμερινών μεταγραφών της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Η απόφαση δεν είναι γνωστό πότε θα εκδοθεί, αλλά στην ΑΕΛ θέλουν εντός της ημέρας ώστε να μπορούν να παίξουν οι νεοαποκτηθέντες στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ Β.
Χθες η ομάδα προπονήθηκε, με όσους έπαιξαν να κάνουν αποθεραπεία και αυτούς που δεν αγωνίστηκαν κανονική προπόνηση.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass