Πρωτιά και πρόσκληση στην Εθνική για την Τσαούσι

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2024 12:00

Η αγωνιστική ομάδα του Ποσειδώνα Λάρισας συμμετείχε με επιτυχία στους διεθνείς αγώνες «ΙΒΑΝΩΦΕΙΑ 2024», που διοργανώθηκαν από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Οι αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος κατέρριψαν τα προσωπικά τους ρεκόρ και πλασαρίστηκαν στο βάθρο της κατηγορίας κορασίδων, με τη Δανάη Tσαούσι να καταλαμβάνει την 1η θέση στα 200 μ. ελεύθερο και στα 100 μ. πρόσθιο και τη Ζωή Λιάκου την 1η θέση στα 1.500 μ. ελεύθερο.
Ως επιστέγασμα της συστηματικής δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή της αγωνιστικής, κ. Ζήση Οικονόμου, ήρθε η κλήση της αθλήτριας του σωματείου Δανάης Τσαούσι στην Εθνική Ομάδα για τη διοργάνωση Multination Youth, με συμμετοχή 15 χωρών, που θα διεξαχθεί στα Σκόπια στις 6-7 Απριλίου 2024!
Η Τσαούσι είναι η μοναδική αθλήτρια της πόλης που θα κολυμπήσει με το εθνόσημο στο σκουφάκι (συμμετείχε πέρυσι στο μεσογειακό κύπελλο στη Λάρισα, κατακτώντας την 3η θέση στα 200 μ. μικτή ατομική), δείχνοντας συνέπεια στα αποτελέσματά της και υποσχόμενη ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass