Εμπιστοσύνη στον Σουλούκο…

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2024 21:40

Του Σωτ. Κέλλα

Αύριο η ΑΕΛ δίνει τον δεύτερο αγώνα για τα πλέι οφ της ανόδου, με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’, στο Σεραφίδειο, με στόχο να κερδίσει και να διατηρήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον Λεβαδειακό (έχει πιο εύκολο έργο, καθώς υποδέχεται τη Νίκη Βόλου), ώστε όλα να κριθούν στα μεταξύ τους παιχνίδια.


Σίγουρα το έργο της λαρισινής ομάδας δεν είναι εύκολο, καθώς η ψυχολογία μετά την ισοπαλία στον Βόλο με τη Νίκη Βόλου δεν είναι καλή, ενώ υπάρχει ανασφάλεια σχετικά με την έκδοση της απόφασης για την ανάκληση των δελτίων των χειμερινών μεταγραφών. Ως γνωστόν, σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση, ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες, που πιστεύουμε να διαψευστούν, ανέφεραν για νέα συνεδρίαση της ΕΙΠ την Τρίτη για έκδοση των δελτίων (!).
Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είναι ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης να κάνει διπλά σχέδια για την ενδεκάδα, είτε με τις χειμερινές μεταγραφές είτε χωρίς αυτές, αφού η αβεβαιότητα είναι μεγάλη.
Όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Σουλούκος, στον οποίο δείχνει εμπιστοσύνη ο προπονητής και στηρίζοντάς τον για το γκολ που δέχθηκε στον Βόλο.
Από κει και πέρα αν δεν μπορούν να παίξουν οι χειμερινές μεταγραφές, δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτήν που έπαιξε στον Βόλο, αφού ο Στάμος δεν είναι ακόμη έτοιμος.
Αν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι χειμερινές μεταγραφές, ο Φατάι διεκδικεί θέση στην κορυφή της επίθεσης και θα παίξει πλάγια ο Πεντρόσο.
Σήμερα θα ανακοινωθεί η αποστολή και ακολούθως η ομάδα θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

 

ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΣΤΙΝΑ
Ο μέσος της ΑΕΛ Βίκτορ Στίνα αγωνίστηκε βασικός και σε όλο το παιχνίδι με την Εθνική Ομάδα της Μολδαβίας στον νικηφόρο φιλικό αγώνα 4-0 απέναντι στα Νησιά Καϋμάν, στο γήπεδο Μαρντάν στην Αττάλεια της Τουρκίας.

 

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για το παιχνίδι ΑΕΚ Β’-ΑΕΛ για τη 2η αγωνιστική των play off του 1ου Ομίλου της Super League 2, στην οποία αναφέρεται ότι θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της πρώτης ομάδας!
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ως εξής:
Το προσεχές Σάββατο 30/3, στις 14.00, η ΑΕΚ Β’ υποδέχεται την ομάδα της ΑΕΛ στο Σεραφείδειο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως για το συγκεκριμένο ματς θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της πρώτης ομάδας.
Η είσοδος θα επιτρέπεται δωρεάν με την επίδειξη και τον έλεγχο του εισιτήριου διαρκείας της τρέχουσας σεζόν.
Φίλοι της ΑΕΚ
Η ΑΕΚ Β’ ξεκινάει την προσπάθειά της στα play offs του Πρωταθλήματος της Super League 2 και χρειάζεται την υποστήριξή σας. Σας περιμένουμε στο Σεραφείδειο, στο δεύτερο Σπίτι Μας».

 

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στο οποίο λήφθηκε η εξής απόφαση:
Έγκριση πρόσληψης Γενικού Διευθυντή της Super League 2. Τη θέση αναλαμβάνει ο κ. Χαράλαμπος Σταμούλης.
Στην απόφαση αυτή μειοψήφησαν η ΑΕΛ και ο Ολυμπιακός Β. μέσω των εκπροσώπων τους Χριστακόπουλου και Κούγια, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να προηγηθεί σχετική προκήρυξη για τη θέση, ενώ ο Ιωνικός ψήφισε «λευκό». Ακόμη και ο Αντώνης Ροκάκης των Χανίων, που δεν ήταν παρών, ενημέρωσε ότι στηρίζει τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass