Αρχίζουν οι... αγώνες της ΑΕΛ με την ΑΕΚ Β’

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (14.00), ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ - ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2024 12:09

Του Σωτ. Κέλλα

Αρχίζουν από σήμερα οι αγώνες της ΑΕΛ με την ΑΕΚ Β’, αφού σήμερα θα παίξουν στο γήπεδο (14.00, «Σεραφίδειο», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ) και την ερχόμενη Τρίτη στα δικαστήρια, αφού η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση στην προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΛ στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την απόφαση του Δ.Σ. της Super League 2.

Οι «βυσσινί ζητούν να ακυρωθεί η συμμετοχή της ΑΕΚ Β’ στα πλέι οφ και στρέφονται, φυσικά και κατά της κλήρωσης που ακολούθησε του Συμβουλίου.
Σήμερα, πάντως, η ΑΕΛ έχει δύσκολο έργο, αφού για μία ακόμα αγωνιστική στα πλέι οφ θα αγωνιστεί χωρίς τις χειμερινές μεταγραφές, λόγω ότι η συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στο οποίο προσέφυγε η λαρισινή ομάδα για την ανάκληση των δελτίων είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη!
Η αποστολή αναχώρησε χθες και συμπεριλήφθηκαν οι εξής παίκτες: Σουλούκος, Θεοδωρόπουλος, Βενετικίδης, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Παπαγεωργίου Θ., Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Πλέγας, Παρασκευάς, Νινίκας, Μιλτιάδης, Ζησούλης, Κοσσονού, Παπαγεωργίου Κ., Αντράντα, Νίνο, Πεντρόσο, Μαυριάς και Βλιώρας.
Σχετικά με το αρχικό σχήμα δεν αναμένεται κάποια αλλαγή σε σχέση με αυτό που ξεκίνησε στον αγώνα στον Βόλο με τη Νίκη Βόλου. Κάτω από τα δοκάρια ο Σουλούκος, στην άμυνα οι Καλουτσικίδης, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Μαϊδανός, Πλέγας, Αντράντα, Κ. Παπαγεωργίου, Μαυριάς, Κοσσονού και Πεντρόσο.
Στόχος για την ΑΕΛ είναι η νίκη, ώστε να υπάρχει βαθμολογική διαφορά με τον Λεβαδειακό, σε απόσταση που να μπορεί να καλυφθεί, εφόσον η λαρισινή ομάδα κερδίσει και τα δύο παιχνίδια, ή να μπορέσει να εκμεταλλευτεί κάποιο απρόσμενο αποτέλεσμα των πρωτοπόρων.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο 39χρονος Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής επιχείρησης στο επάγγελμα, από την Ένωση Ηπείρου, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ Β’. Βοηθοί του θα είναι ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών) και ο Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας). Τέταρτος θα είναι ο Νίκος Χρόνης (Αχαΐας) και τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Μπλούνας από την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.
ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία την ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την αναμέτρηση των play off με την ΑΕΛ, που έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Αναλυτικά η κλήση σε απολογία έχει ως εξής:
Την Παρασκευή 05.04.2023 και ώρα 13:00 ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 14, 15 παρ. 2 α, β και 3 Ια του Πειθαρχικού Κώδικα και 15 του ΚΑΠ της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ ΑΕΛ, 24.03.2023).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στον Α’ Όμιλο του Πρωταθλήματος της Super League 2, άρα και της ανόδου, έχει αποκτήσει ο Λεβαδειακός έναντι της ΑΕΛ και θέλει να το διευρύνει μετά τα ματς της 2ης αγωνιστικής των play off.
Οι Βοιωτοί πέρασαν νικηφόρα από την Ευκαρπία, κερδίζοντας με 3-1 τον Μακεδονικό, με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να ανοίγει στους πέντε βαθμούς την ψαλίδα της διαφοράς από το «αλογάκι», που έμεινε στο 1-1 με τη Νίκη Βόλου. Η τελευταία, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο, ταξιδεύει στη Λιβαδειά, γνωρίζοντας πως θα παίξει ρόλο ρυθμιστή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play off του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2 έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
14:00, Σεραφείδειο, ΑΕΚ Β’-ΑΕΛ (14:00 / sl2.muvi.com)
16:00, Λιβαδειάς, Λεβαδειακός-Νίκη Βόλου (16:00 / sl2.muvi.com)
Ρεπό: Μακεδονικός
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play out του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2 έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
14:00, Καμπανιακού, ΠΟΤ Ηρακλής-Κοζάνη (14:00 / sl2.muvi.com)
16:00, Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας-Καμπανιακός (16:00 / sl2.muvi.com)
16:00, Μακεδονικού, ΠΑΟΚ Β’-Αιολικός (16:00 / sl2.muvi.com)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OFF (1 αγώνας)
1. Λεβαδειακός    31
2. ΑΕΛ    26
3. Νίκη Βόλου    17
4. ΑΕΚ Β’    16-0αγ.
5. Μακεδονικός    16
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OUT (1 αγώνας)
1. ΠΟΤ Ηρακλής    16
2. Κοζάνη    15
3. ΠΑΟΚ Β’    15-0αγ.
4. Αναγέννηση Καρδίτσας    15
5. Καμπανιακός    12-0αγ.
6. Αιολικός    11

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass