Δύο «πρωτάρηδες» διαιτητές στα ντέρμπι

Δημοσίευση: 02 Απρ 2024 9:24

Ο Πορτογάλος διαιτητής Kλαούντιο Περέιρα ορίστηκε για το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο 37χρονος Ίβηρας είναι άγνωστος στο ελληνικό φίλαθλο κοινό, καθώς ουδέποτε έως τώρα βρέθηκε στη χώρα μας για παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας, δεν είναι διεθνής και φέτος έχει «σφυρίξει» σε 15 αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αλλά όχι σε ντέρμπι.
Ο Περέιρα θα έχει βοηθούς τους Πέδρο Ριμπέιρο και Τιάγκο Κόστα, στο VAR θα είναι ο Φάμπιο Μέλο, με ΑVAR τον Κωνσταντίνο Ψαρρή και καθήκοντα τέταρτου διαιτητή θα ασκήσει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.
Στη συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Άρη επιλέχθηκε ο Γάλλος Ερίκ Βατελιέ, που, επίσης, θα κάνει... ντεμπούτο στην ελληνική Σούπερ Λίγκα, ενώ ούτε αυτός είναι διεθνής.
Βοηθούς θα έχει τους Χισάμ Ζακρανί και Αλεξί Οζιέ, VAR θα είναι ο Μπενουά Μιλό, με ΑVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά και τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης.
Τέλος, στην αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Λαμία θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, με βοηθούς τους Θεόφιλο Μωϋσιάδη και Χρήστο Κορώνα, VAR τον Σπύρο Ζαμπαλά και ΑVAR τον Γιώργο Στεφανή, ενώ τέταρτος θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass