ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ολοι μαζί τρέχουμε για τα άτομα με αυτισμό

*ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2024 13:40

Στις 18 Δεκεμβρίου του 2007 καθιερώθηκε με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ (Ψήφισμα 62/139) η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού και θα τιμάται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, αλλά όλη η διανύουσα εβδομάδα θεωρείται Παγκόσμια Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού προς τα άτομα με αυτισμό. Είναι μία αφορμή να μάθουμε κάτι παραπάνω γι’ αυτά τα άτομα και ίσως να κρατήσουμε στο νου μας κάποια από αυτά.


Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, διοργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο 13 Απριλίου ο 2ος Αγώνας Δρόμου RUN FOR AUTISM, για την υποστήριξη δράσεων του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας στις 18.00 από τον χώρο της Κεντρικής πλατείας και θα ακολουθήσει τη διαδρομή του Run Greece.
Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και ο σύλλογος «ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, τον συνδιοργανώνουν με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας, το Mamali Trail Run, την Κοιν. Σ. Επ. «Αθλοτεχνίες» , τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας και ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας.
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται σήμερα μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στη ιστοσελίδα segas-thessalias.gr .
Ο αγώνας των 630μ. θα έχει ώρα εκκίνησης 18:00 με διαδρομή Κεντρική πλατεία, Φιλελλήνων, Βενιζέλου, Ηφαίστου, Μανωλάκη, Κύπρου, Κεντρική πλατεία.
Οι αγώνες 5 και 10 χλμ. Θα έχουν ώρα εκκίνησης 20:00 στη διαδρομή: Εκκίνηση από την Κεντρική πλατεία, οδός Κύπρου (στο ύψος του κτιρίου της Λέσχης Αξιωματικών), οδός Αμαλίας, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου (δεξιά του δρόμου Αρχαίο Θέατρο, Αγ. Αχίλλειος), οδός Κοζάνης, οδός Πάρνηθος, Νέα Περιφερειακή Οδός Κοζάνης, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη, οδός Καλλιθέας, οδός Ταγματάρχου Βελησσαρίου, οδός Αριστείδου, οδός Κύπρου (Πλατεία Εβραίων Μαρτύρων), Τερματισμός στην Κεντρική πλατεία (στο ύψος του κτιρίου της Λέσχης Αξιωματικών).
Οι δρομείς του αγώνα 10 χλμ. διατρέχουν τη διαδρομή των 5 χλμ. δύο φορές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass