Μάχη μέχρι τέλους

Η Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ - Κ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2024 12:13

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η τελευταία νίκη επί του Βατανιακού (2-1) έδωσε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα στην Α.Ε. Κιλελέρ που συνεχίζει τη μεγάλη προσπάθειά της για την επίτευξη της παραμονής στη Γ’ Εθνική.

Η λαρισινή ομάδα βρίσκεται μέσα στον στόχο της, ωστόσο με δεδομένο ότι απομένουν τέσσερις αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για την Α.Ε. Κιλελέρ αν σκεφτεί κανείς ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΛ με τον ΠΟ Ελασσόνας, ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Κώστα Κατσάρα, καθώς ποτέ στην ιστορία της δεν έχει φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.
«Ακολουθούν δύο εβδομάδες όπου θα κριθούν τα πάντα. Θα φανεί εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε το στοίχημα της παραμονής στη Γ’ Εθνική, αλλά και αν προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΛ που αποτελεί ιστορική πρόκληση για μας» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ, Κώστας Κατσάρας και πρόσθεσε:
«Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο πρωτάθλημα με τρία εκτός έδρας παιχνίδια και ένα εντός έδρας, το οποίο επί της ουσίας είναι και αυτό εκτός έδρας για μας αφού δεν έχουμε μόνιμη έδρα ελέω Δήμου Κιλελέρ. Η αλήθεια είναι ότι οι τραυματισμοί δύο βασικών παικτών του Μπάρδα και του Σούμπαση μας στοίχησαν γιατί έχουμε μικρό ρόστερ. Όμως υπάρχει πίστη στις ικανότητες των παικτών μας -μείναμε πλέον με 18 παίκτες- και νομίζω ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά».
Σχετικά με το πού θα φτάσει το βαθμολογικό «ταβάνι» της παραμονής ο Κώστας Κατσάρας είπε:
«Πραγματικά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Κάθε Κυριακή αλλάζουν τα δεδομένα. Για παράδειγμα την προηγούμενη τρεις ομάδες που εμπλέκονται στη μάχη της παραμονής και «καίγονται» για βαθμούς έφεραν ισόπαλα αποτελέσματα, ενώ δύο αγωνιστικές πιο πίσω είχαν κερδίσει. Τα πάντα είναι ακόμα ρευστά.
Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας με δύο νίκες έχουμε κερδίσει 100% το στοίχημα της παραμονής. Μπορεί όμως να πετύχουμε τον στόχο μας με μία νίκη και μία ισοπαλία. Θα το δούμε. Πάντως το σίγουρο είναι ότι μας περιμένει την Κυριακή ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα που βρίσκονται σε πιο επικίνδυνη θέση από εμάς και θέλουν διακαώς τη νίκη. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις ομάδες που έχουν να παίρνουν τρίποντο άνευ αγώνα, όπως τα Τρίκαλα, ο Εορδαϊκός και ο Αστέρας Πετριτή. Γι’ αυτό λέω ότι τα πάντα είναι ανοικτά ακόμα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Α.Ε. Κιλελέρ έχει μπροστά της έναν πραγματικό αγωνιστικό γολγοθά, καθώς σε διάστημα δύο εβδομάδων θα δώσει πέντε παιχνίδια, ήτοι την προσεχή Κυριακή με τα Τρίκαλα, την Τετάρτη 17/4 με τον ΠΟ Ελασσόνας για το Κύπελλο, το Σάββατο 20/4 με το Λιανοκλάδι, την Τετάρτη 24/4 με τον Πιερικό (το μοναδικό εντός έδρας) και την Κυριακή 28/4 με το Κεραμίδι.

 

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που ορίστηκαν έχουν ως εξής:
14/4, 11:00, Καστοριά - Ζάκυνθος: Ασλανίδης, Καλορογιάννης, Τσικλητάρη (Πιερίας), παρ. Γούκος (Ηπείρου).
14/4, 16:00, Λευκίμμη - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Χατζηπαναγιώτου (Ηπείρου), Σιδερίδης (Καστοριάς), Κωτσόπουλος (Έβρου), παρ. Βακαλόπουλος (Θεσπρωτίας).
14/4, 16:00, Θεσπρωτός - Πιερικός: Σαφαρίκας, Βλαχοδήμος, Μπάκας (Αιτωλοακαρνανίας), παρ. Σαράφογλου (Πρέβεζας - Λευκάδας).
14/4, 16:00, Σβόρωνος - Θύελλα Κατσικα: Τακίδης (Κιλκίς), Μποζατζίδης, Τσεχελίδης (Μακεδονίας), παρ. Αγγελούλης (Λάρισας).
14/4, 16:00, Νέα Αρτάκη - Αστήρ Λιανοκλαδίου: Παναγιωτάρας, Σερεβέτας, Γκούντας (Αθηνών), παρ. Χριστοδούλου (Ημαθίας).
14/4, 16:00, Βατανιακός - Αναγέννηση Άρτας: Τζίκας, Χατζηβασιλείου, Νικολής (Μακεδονίας), παρ. Γρατσάνης (Τρικάλων).
14/4, 16:00, ΑΟ Τρίκαλα - Α.Ε. Κιλελέρ: Μώκος (Θεσπρωτίας), Γκέλης (Ηπείρου), Δρουδάκης (Κοζάνης), παρ. Διπλάρης (Καρδίτσας).
* * *
14/4, 16:00, Αναγέννηση Επανώμης - Πανθρακικός: Δημητριάδης, Χρυσαίδης, Τσιρώνας (Χαλκιδικής), παρ. Τσακνάκης (Λάρισας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass