Ο Δήμος Ντικούδης παρουσίασε το βιβλίο του «All Around»

ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2024 11:36

Ο Λαρισαίος παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας και νυν υπεύθυνος των Εθνικών Ομάδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Δήμος Ντικούδης, παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο «All Around».

Στο πάνελ μαζί του ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό την τριετία 2006-08 και στην Εθνική, Κώστας Τσαρτσαρής, καθώς και η αθλητική ψυχολόγος, Γλυκερία Σκούρα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο τέως Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών, Δημήτρης Ιτούδης, ο συμπαίκτης του στην Εθνική Θοδωρής Παπαλουκάς, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και παλαίμαχος μπασκτμπολίστρια Άννυ Κωνσταντινίδου, η πρώτη σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής γυναικών και υπεύθυνη για την προώθηση του μπάσκετ γυναικών Εβίνα Μάλτση, ο ειδικός γραμματέας της ΕΟΚ Βασίλης Ντάκουρης, ο γενικός διευθυντής της ΕΟΚ Ντίνoς Σβερκούνος, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Νίκος Μπάρλος, ο καθηγητής Δημήτρης Γαργαλιάνος και ο Χρήστος Ζωίδης, ο άνθρωπος που φιλοτέχνησε με τα δικά του μοναδικά σκίτσα κάθε κεφάλαιο του βιβλίου του Δήμου Ντικούδη.
Το βιβλίο του Δήμου Ντικούδη είναι ένας οδηγός επιβίωσης των νέων αθλητών στον κόσμο του επαγγελματισμού με χρήσιμες συμβουλές, που έρχονται, όχι μόνο από τον ίδιο τον Δήμο Ντικούδη, αλλά και από πολλούς επιστήμονες ή νυν πρωταγωνιστές του αθλήματος, όπως ο Πάμπλο Λάσο, που εξιστορεί τις δικές του εμπειρίες σε θέματα διαχείρισης.
«Είναι ένα βιβλίο το οποίο θα ήθελα να έχω δυνατότητα να διαβάσω κι εγώ όταν ήμουν μικρός» είπε ο Δήμος Ντικούδης και πρόσθεσε:
«Θα ήθελα να πάρω κάποια εφόδια και κάποιες συμβουλές ξεκινώντας το μπάσκετ. Και το κίνητρο για τη συγγραφή του βιβλίου ήταν αυτό ακριβώς. Θα ήθελα κι εγώ να αφήσω κάτι στους επόμενους, στους μικρότερους. Είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται και στον επαγγελματία, αλλά και στον αθλητή που κάποια στιγμή θα γίνει …νέος βετεράνος. Γιατί κάποια στιγμή από νέος αθλητής θα γίνεις νέος βετεράνος. Διότι μετά το τέλος της καριέρας που θα έχει ένας αθλητής, θα σταματήσει και θα έχει μπροστά του μία ολόκληρη ζωή που θα πρέπει να διαχειριστεί. Κι αυτό για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass