Προκρίθηκε στον τελικό η Α.Ε. Κιλελέρ

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΤΟΝ Π.Ο.Ε. ΜΕ 1-0

Δημοσίευση: 18 Απρ 2024 12:10

Χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο αρχηγός της Δημήτρης Χασομέρης στο 61’ της αναμέτρησης, η Α.Ε. Κιλελέρ κέρδισε στον ημιτελικό τον Π.Ο. Ελασσόνας με 1-0 και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΝΛ, όπου και θα αντιμετωπίσει τον επίσης πρωτάρη Σμόλικα.


«Κιτρινόμαυροι» και «Πράσινοι» θα τεθούν για πρώτη φορά σε τελικό αντίπαλοι και μπορεί να τους χωρίζει μεταξύ τους μια κατηγορία, όμως ο αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, η ομάδα του Κιλελέρ έχει το μυαλό της και στην Γ’ Εθνική κατηγορία όπου θέλει να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής, αλλά και στο Κύπελλο δεν θα πει όχι για να το κατακτήσει.
Οι παίκτες του Κώστα Κατσάρα (Α.Ε. Κιλελέρ) και αυτοί του Βαγγέλη Στουρνάρα (Π.Ο.Ε.) κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, για να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Γιάννουλης και εκτός του γκολ, η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους «κιτρινόμαυρους» με τον Γούπο να μπλοκάρει το σουτ του Κατσαμάγκα στο 23’, ενώ στο 44’ ένα καλό σουτ του Τζιάνη έφυγε λίγο άουτ.
Και στην εκπνοή του α’ μέρους ο Κουκούλης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
Η είσοδος του Θανάση Παπαγεωργίου στο ματς έπαιξε καθοριστικό ρόλο, όταν σούταρε δυνατά στο 61’ , ο Γούπος απέκρουσε ασθενώς και ο Δημήτρης Χασομέρης εύκολα έκανε το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Από κει και πέρα οι Ελασσονίτες ανέβασαν ρυθμούς αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, οι παίκτες του Κιλελέρ φύλαγαν καλά τα νώτα τους, με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος.
Πολύ καλή η διαιτησία του Κώστα Στάικου που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Βασίλη Μάνο και Γρηγόρη Δεδικούση.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Κ. Κατσάρας): Μισυρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Αντωνίου, Δοδοντσάκης, Χατζησαββίδης, Αλτάνης, Κούκος (86’ Ελέζι), Κατσαμάγκας (70’ Βλησαρούλης), Χασομέρης, Τζιάνης (46’ Χατζής, 60’ λ.τ Παπαγεωργίου).
Π.Ο.Ε. (Β. Στουρνάρας): Γούπος, Μπούσιας (64’ λ.τ Περτζιόνι), Κορτσάρι, Λαγός, Γκαμπέτας, Καραγκούνης (58’ Μαλάκος), Παλάσιος, Κουκούλης, Ιγγλέζος, Κριεζής, Ρολντάν (80’ λ.τ Μουλτσιάς).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass