Ο ΝΟΛ νίκησε και τους διαιτητές!

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ 12-10 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1

Δημοσίευση: 18 Απρ 2024 12:00

Του Σωτ. Κέλλα
Ετοιμάζεται επανέλθει στην Α1 μετά από 13 χρόνια ο ΝΟΛ Exlaco δικαιώνοντας αυτούς που έφτιαξαν το Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Νεάπολης, καθώς χθες κέρδισε όχι μόνο τον ΝΑΟ Κέρκυρας 12-10 αλλά και τους διαιτητές Μαρκοπούλου, Κραβαρίτη, δείχνοντας το πάθος που υπάρχει να παίξει στη μεγάλη κατηγορία.


Πάθος που είναι μιας ολόκληρης πόλης αν κρίνουμε από την ικανοποιητική προσέλευση των φιλάθλων, ενώ σίγουρα αν χρειαστεί τρίτος αγώνας με την ομάδα της Κέρκυρας τότε δεν θα πέφτει καρφίτσα!
Οι δύο ομάδες θα βρεθούν εκ νέου αντιμέτωπες την Κυριακή στην Κέρκυρα στις 20.00 σ’ ένα παιχνίδι που αν το κερδίσει ο ΝΟΛ Exalco τότε θα ανέβει, ενώ αν ισοφαρίσει ο ΝΑΟ Κέρκυρας η σειρά των αγώνων επιστρέφει στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Η λαρισινή ομάδα ξεκίνησε δυνατά, προηγήθηκε με 4-0 και 5-1, αλλά ισοφαρίστηκε σε 5-5, για να αρχίσει ένα παιχνίδι γκραν γκινιόλ που οι διαιτητές είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού έβρισκαν τρόπους να δίνουν την μπάλα στους φιλοξενούμενους, ενώ ανέχονταν και το σκληρό παιχνίδι των παικτών της Κέρκυρας.
Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα στο 20 ξέφυγε με 8-5 και στο 27.30 με 11-8.
Η ομάδα της Κέρκυρας μείωσε σε 11-10, αλλά εκεί 1.19 πριν το τέλος ο Δημήτρης Στεργίου έκανε το 12-10 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Όλα τα παιδιά του ΝΟΛ έδειξαν αυταπάρνηση και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Θάνος Δανιήλ από ένα χτύπημα εκτός φάσης του Στίγκα έκανε 7 ράμματα(!), δείγμα της σκληρότητας των αντιπάλων.
Η ομάδα της Κέρκυρας πήγε στη δύναμη το παιχνίδι, αντίθετα με τον ΝΟΛ που έδειξε τεχνικά χαρακτηριστικά.
Το ερώτημα είναι αν οι φιλοξενούμενοι παίξουν το ίδιο και στο κολυμβητήριό τους, ποιος θα προστατέψει τη λαρισινή ομάδα; Ειδικά όταν βλέπουμε διαιτησία σαν τη χθεσινή…
Τα οκτάλεπτα: 2-0, 5-5, 8-6,12-10
ΝΟΛ EXALCO (Μπλάνας): Μπεζιλιώτης, Δανιήλ Χρ. 1, Γκανάτσιος, Στεργίου 2, Δανιήλ Αθ., Νικηφορίδης 1, Παπαδόπουλος Τρ. 3, Παράσχος 1, Πατσίκας 2, Μερκουριάδης 1, Πατούνιας1, Μεταξιώτης, Τσούτσας, Μότσιας, Κόκκινος
ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Καρδόνας Σπύρος): Γιαννιώτης, Βέλλιος, Κουλούρης 2, Ξενάκης 5, Βέλλιος, Κουλιεράκης, Γκότσης, Μπρετάνος, Κασίνης 1, Γλούμης 2, Τίγκας, Μελιδινιώτης, Κατσαρός Δημ., Κατσαρός Σπ., Καρδόνας Αλ.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: Η δικαίωση για το κολυμβητήριο...

Χθες τον αγώνα μεταξύ των άλλων παρακολούθησε και ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μαζί με παιδικούς του φίλους. Και έκανε το εξής σχόλιο: «Ήταν μεγάλη δικαίωση η κατασκευή του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας. Ποιος περίμενε ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα η Λάρισα πιθανόν να έχει ομάδα υδατοσφαίρισης στην Α1».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass